![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de cand tu adventist, ai inceput sa crezi ca exista judecata deci si viata dupa moarte de vii cu atfel de argumente? Ca despre asta vorbim, de judecata particulara. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca și dl. Mihnea, crezi că spunând "Sola Scriptura" eu fac apel la ce credea Luther. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vorbesc în termenii Scripturii (nici ai ortodoxiei, nici ai adventismului). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care de altfel se preda si pe la facultatile de teologie chiar adventista. Oricat de deformata ar fi, si oricum i s-ar spune, nu cred ca s-a ajuns sa se predea ca Biblia a cazut din cer cum cred unii ca tine. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta insemna ca...? Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc încă o dată pentru sinceritate.
Citat:
Poate pentru că-ți citez exact propriile tale cuvinte? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca nu il ajuta ce se intampla cu sufletul bietului om ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta înseamnă că o cunoaște. Cum am putea să stăm împotriva ispitelor lui necunoscând-o? Ori făcând apel la instrumente ce nu sunt "căzute din cer" - ca să te citez
Nu mă fac că plouă, asta spune și Scriptura. Judecata e după moarte, nu înainte (nu cred în predestinare), iar învierea e după moarte, nu pe timpul morții (nu cred în "nemurirea sufletului") |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă aș da doar citate din clasicii acestui forum, n-ar mai însemna "discuție", ci monolog. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|