Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2012, 20:49:40
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tina06 Vezi mesajul
Vai ce m-am mai panicat cand am vazut cuvantul " renuntare" - dar da, sunt un MARE FAN al Maicii Siluana si al programelor ei . As putea spune ca discutia cu Maicile de la Centrul de Formare si acest site m-au salvat de multe, evident totul cu ajutorul si binecuvantarea si de la Domnul care ne-a invrednicit de un asa ajutor!

Am cumparat cartea lui Allen Car - am citit jumate, am ajuns sa fumez 2 tigari p zi, apoi m-am panicat si am fumat 1 pachet intr-o zi.

Da, primul pas e sa recunosti: SUNT DEPENDENT
Mi se pare ca tu vrei mai mult sa vorbesti de fumat, nu sa te lasi; la fiecare mesaj pe care-l primesti tu postezi imediat un contra-argument, nici nu-l mai cauti pentru ca il ai pregatit.
Mi-e teama ca tie ti-e teama sa te lasi; nu sti ce te asteapta dincolo de lasatul de fumat si cauti sa afli de la cei care s-au lasat cum se simt acum, cum au trecut peste ignorarea fricii(a dependentei).

In postul de inceput ai spus ca recunoasterea dependentei rezolva problema pe jumatate, iar tu chiar asta vrei, sa reduci, nu sa te lasi (Doamne fereste!).
Tu ai crescut impreuna cu tigara in mana; sa te lasi ar insemna un inutil de imens efort in comparatie cu un beneficiu minor pentru ca nu deranjezi pe nimeni, poate doar ca-ti reduce (prea putin insa la varsta ta) integrarea in orice cerc de prieteni.
Tata a fumat 70 de ani si pe nimeni n-a deranjat; tu pe cine deranjezi?

Oare ai fi dispusa sa-ti schimbi obiceiurile(daca vrei sa renunti) pana la a renunta sa folosesti timp de un an mana(s-o legi la spate) in care ai tinut prima tigara? Atunci ai avea puterea(zic eu) sa reusesti sa renunti.

Last edited by Demetrius; 09.10.2012 at 20:51:46.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca sunt fosti fumatori pe forum... cred_cu_adevarat Generalitati 36 25.04.2012 16:35:00
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09