![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru că vin alegerile....
Evanghelia de azi, la romano catolici, a fost din Marcu: Și au venit la El Iacob și Ioan, fiii lui Zevedeu, zicându-I: „Învățătorule, voim să ne faci ceea ce-Ți vom cere“. 36 Iar El le-a zis: „Ce voiți să vă fac?“ 37 Iar ei I-au zis: „Dă-ne să ședem unul de-a dreapta Ta și altul de-a stânga Ta, întru slava Ta“. 38 Dar Iisus le-a răspuns: „Nu știți ce cereți. Puteți să beți paharul pe care îl beau Eu și să vă botezați cu botezul cu care Eu Mă botez?“ 39 Iar ei I-au zis: „Putem“. Și Iisus le-a zis: „Într'adevăr, paharul pe care Eu îl beau îl veți bea și cu botezul cu care Eu Mă botez vă veți boteza, 40 dar a ședea de-a dreapta Mea sau de-a stânga Mea nu este al Meu a da, ci celor pentru care s'a pregătit“ 41 Și auzind cei zece, au prins a se supăra pe Iacob și pe Ioan. Preotul, în predică, a arătat că cei doi, care nu înțeleseseră încă pentru ce a venit Mesia, voiau să fie miniștrii... voiau fotolii de ministru pentru ei, iar ceilalți zece, care s-au supărat, s-au supărat pentru că Iacob și Ioan le-o luaseră înainte. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Predica despre iertare | Ioana Amariucai | Intrebari utilizatori | 4 | 29.06.2012 11:08:05 |
o predica frumoasa | marius.b. | Generalitati | 1 | 31.07.2011 23:18:41 |
Predica de pe Munte | catalinabalhui | Din Noul Testament | 1 | 17.03.2009 16:58:46 |
Predica | Hartford | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 06.02.2008 12:14:30 |
|