![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eugen nu m-a 'lamurit'. Am spu doar ca problema mentinerii unei forme pnevmatizate de unire trupeasca este pana la urma secundara
Fiecare si-a spus parerea si deocamdata eu nu mai am ceva nou de zis despre asta. Nu vor exista Tainele in forma actuala, bineinteles, ci rezultatele lor. De ex cineva vindecat 'in suflet si trup' de taina maslului va fi cu atat mai mult vindecat la inviere. Hristos nu a spus multe despre cununie. Insa El a participat la nunta din Cana unde a schimbat apa in vin. Ca sa arate cum o legatura omeneasca se schimba daca este trainta impreuna cu El. In ceea ce priveste cununia multipla, cred ca mai degraba va ramane cea care a fost cel mai profund traita in Hristos. Citat:
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|