![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cinstită să fie nunta întru toate și patul nespurcat. Iar pe desfrânați îi va judeca Dumnezeu. (Evrei 13, 4)
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect! Adica: pe adulterini, pe sodomiti (cei ce, scuze, se ating de anusul, barbatului sau femeii, nu conteaza - scarbos lucru!!!) si pe malahieni...alti scarbosi demni de toata comasiunea si ajutorul. Nu mai vorbeswc de cei care fac avorturi cum si-ar stoarce un cos; Dumnezeu sa intoarca la Sine acei oameni si sa ii/le mantuiasca.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Paul Evdokimov TAINA IUBIRII Sfințenia unirii conjugale în. . . ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
asa si? Vorbeste Pavel aici de abstinenta? Tot acelasi Pavel spune undeva ca TOATE IMI SUNT INGADUITE
|
|
||||
|
||||
![]()
(...)dar nu toate imi sunt de folos!"
|
||||
|
||||
![]()
asa este, dar daca "TOATE ne sunt sunt ingaduite" inseamna ca NIMIC nu ne este interzis (chiar daca anumite chestii nu ne folosesc), inclusiv placerile sexuale (intre persoanele casatorite) cele atat de mult demonizate de unii pe forum
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si la o adica nici sexul in grup. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|