![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil ca tot ce mai ramane este rugaciunea pentru luminarea lui si pazirea de la cadere a celor ce il asculta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Drept grăit-ai! Dacă va izvorî din inmă, da! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca acestea sunt parti integrante din ceea ce inseamna filosofia... Mie imi miroase a sarlatanie vrajitoreasca..care nu determina omul sa se deschida si sa caute noi si noi variante, pareri din diferite directii, ci inchid universul, restrangandu-l simplu la zodii si la explicatiile aberante oferite de acestea. |
|
||||
|
||||
![]()
e trist ca un profesor isi impune modul sau de gandire elevilor/studentilor...asat e cea mai mare greseala care o poate face un cadru didactic.
la ce faculta ziceai ca-ti faci studiile?
"Nu!gloria iubirii nu este îmbuibarea, Ospețe de săruturi, orgii de-mbrățișări, Ci dorul lung și taina-mpletită cu-așteptarea Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări. Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..." Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI http://blogulugicu.blogspot.com/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va voi spune doar ca il cheama Mihail. Si cine va vrea, sa spuna in inima sa un "Doamne miluieste..." si pentru el. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta e boala grea. Si cu cat discuta mai mult cu crestini care nu pot sa-i dea raspunsuri potrivite, cu atat mai mult crede ca are dreptate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau facem zicem ca in Pateric : "Daca nu-l zideste tacerea mea, nu-i va folosi nici cuvantul meu" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Last edited by ioanna; 26.10.2012 at 22:54:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am scris pe pagina anterioara care ar trebui sa fie raspunsul, sunt curios ce ar zice mai departe. S-ar considera sfant? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dialogul teologie-filosofie-știință | laurastifter | Teologie si Stiinta | 1 | 24.04.2012 16:39:48 |
Margelele mataniei podul intre filosofie si Dumnezeu | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 11.11.2011 22:22:29 |
Adevar-Filosofie-Stiinta | nairda | Teologie si Stiinta | 8 | 18.11.2010 09:32:12 |
|