![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica cipul in sine nu e pacat. Poti sa il ai, daca e fara voia ta, nu e pacat.Dar daca il pui cu voia ta el epadare de Hristos. Deci de ce e lepadare acceptarea cipului? Ptr ca inteleg ca simpla acceptare e pacat, nu existenta lui. In ce conditii e lepadare? cand ti se cere sa iti pui cipul, acceptarea lui insemnand consimtamantul tau de a te lepada de Hristos, si de a calca in picioare valorile crestine? Personal, nu cred ca iti va spune nimeni: renunti la numele de Ioana ca sa te numesti 223850? atunci, da, ar fi o problema. Daca e un instrument al diavolului inseamna ca purtarea lui, indiferent de circumstanta e pacat. CA si cu pacatul: cu voie sau fara voie, tot pacat este.Dar doar daca il accepti e pacat, daca esti obligat sa il faci, sau ti-l pune cineva fara voia ta nu mai e pacat. Imi vine in minte pacatul avortului. Avortul e pacat, indiferent ca il faci voit sau nevoit.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 31.10.2012 at 19:33:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17) ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11. ,,Si am vazut ca o mare de cristal, amestecata cu foc, si pe biruitorii fiarei si ai chipului ei si ai numarului numelui ei, stand in picioare pe marea de cristal si avand alautele lui Dumnezeu. Si ei cantau cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului, zicand: Mari si minunate sunt lucrurile tale, Doamne Dumnezeule, Atottiitorule! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor! Cine nu se va teme de Tine, Doamne, si nu va slavi numele Tau? Ca Tu singur esti sfant si toate neamurile vor veni si se vor inchina inaintea Ta, pentru ca judecatile Tale s-au facut cunosccute.” ’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 15, versetele 2-4. |
|
||||
|
||||
![]()
iertati-mi, dar citatele date nu sunt relevante.
Cata vreme nu ti se pun alternativele: cipul si lepadarea sau lipsa lui si traiul in saracie nu vad nici o problema si nici o legatura cu versetele respective. Din pacate, discutia cu dvs nu face decat sa observ si mai bine ca sustineti anumite indei fara ca sa le intelegeti. De aceea si sg argument a fost txt din apocalipsa. Sa nu ma intelegeti gresit, am provocat discutia ptr a ma lamuri asupra problemei. Dar nu am reusit sa intelg legatura cip-lepadare. Daca ea chiar exista, il rog pe Domnul sa ma lumineze sa o aflu. Deci nu lepad ideea ca cipul ar fi pecetea, doar ca momentan nu vad legatura. Dar am nadejdea ca daca e cum sustineti, Domnul ma va lumina la timpul potrivit.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 31.10.2012 at 20:01:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Parintele Paisie Aghioritul: Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice - Stiri PARINTELE PAISIE AGHIORITUL DESPRE ANTIHRIST: “Totul va ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Datoria oamenilor simpli va fi sa munceasca(pentru profitul companiilor), sa-si plateasca impozitele(la bugetul national care da de lucru companiilor) si sa cheltuie banii castigati (spre profitul companiilor). P.S. Un amanunt deloc de neglijat: companiile sunt private. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|