![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Hm!... Nu stiu cum sa numesc asta... Utopie, aberatie, gluma seaca?... Eu nu stiu daca un om cu drept de vot isi poate perimte sa creada in Mos Craciun... Dar daca luam in considerare versurile "Mosule, ce tanar esti!"... putem spera si intr-un conducator onest si... credincios... Credincios scopurilor sale!...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cum crezi ca vom putea innoi societatea fara un conducator credincios? Nu trebuie sa fie unul de talia lui Macarios - care intre noi fie vorba, a fost primul dupa sute de ani, care a facut fapte marete in Cipru - dar sa aiba putina frica de Dumnezeu. Asta am vrut sa spun. E chiar aberant sa imi doresc un conducator, fie el Presedinte sau Prim Ministru, care duminica dimineata sa mearga la Liturghie si sa se impartaseasca?!? Cred ca ar fi ceva normal; dar intr-o lume data cu rotile in sus, normalul poate pare aberant. Totusi nu vad sa se produca cu adevarat o schimbare in Romania, inainte de a avea un asemenea conducator, care sa serveasca oamenilor care l-au ales, si nu in primul rand siesi si familiei sale, incluzand si pe toti acolitii. Romanii in general s-au obisnuit cu coruptia pentru ca si ei participa la ea intr-o masura sau alta: fie ca dau spaga, sau primesc spaga. Cred ca spaga trebuie scoasa in afara legii si pedepsita rau, indiferent ca e vorba de 5 lei sau 5 milioane; fapta e aceeasi. Este vreun candidat care are aceasta credinta in Dumnezeu? Da: Mihai Neamtu, ca sa dau un exemplu, dar mai sunt si altii. L-ati vazut pe contracandidatul lui Voiculescu la Sectorul 3? Un David care se va bate cu Goliath. La prezentarea acestui David s-a spus ca are credinta in Dumnezeu. Dar s-ar putea ca Goliath sa fie scos din joc inainte de alegeri. Mana lui Dumnezeu! Eu cred ca credinta in Dumnezeu a celor alesi precum si a alegatorilor constituie cheia succesului pentru o Romanie in care sa putem trai decent. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|