![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trebuie sa gasim o forma de sponsorizare sa te trimitem in stratosfera, daca esti atat de convins de conspiratia mondiala privind "forma" pamantului :) Last edited by ioanna; 06.11.2012 at 18:46:09. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai rămâne să vedem cum rezolvăm cu înșelările.
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu pot intelege de ce unii sunt tentati sa creada in conspiratia asta cu forma pamantului, de parca ne-ar fi afectat cu ceva o alta forma decat sferica. De ce sa inventeze unii ca pamantul e sferic si sa masluiasca poze si filme? Ar fi putut explora spatiul si daca pamantul ar fi fost plat. Nu vad o motivatie plauzibila a presupusei conspiratii mondiale, de fapt nu vad nicio motivatie.
Last edited by ioanna; 06.11.2012 at 19:38:22. |
|
||||
|
||||
![]()
De chichi.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Florin Ionut, si Ovidiu V., vreau o conexiune clara, explicitata patristic si mai ales logic, intre ascunderea presupunsa sau reala a formei reale a Pamantului, si scaderea posibilitatii mantuirii pentru un numar semnificativ de oameni. F-I. esti inginer, stii ce inseamna "numar semnificativ" in context statistic.
Multumesc anticipat. Ovidiu V., multumesc pentru aprecierile privind fondul meu bun. :) Sincer, chiar incerc. Problema este ca la mine scepticismul este ca si hainele, pe care mi lse las de tot de pe mine doar cand fac baie. :) Doar cand dorm sau sunt in rugaciune, in Biserica sau nu, nu sunt sceptic. In rest....deopotriva stiinta, creeata/manipulata de atei sau nu, scriptura si patrsitica sunt tintele scepticismului meu. De ce? Simplu: pentru ca sunt daca nu facute, macar mijilocite, vectorializate, tra(ns)duse de oameni. Si noi oamenii, suntem cei care amenintam constant pozitia de Premiul I in rautate si destrctivitate a Ingerului Dizident. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am capturat și de aici două imagini cu linia orizontului văzută din spațiu. În prima nu se arată nici o curbă, iar în a doua curba devine concavă, invers decît ar trebui să fie în modelul PS. De ce? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi dacă sunt atâtea argumente prin care s-a demonstrat că modelul planetar și heliocentric și cu pământul sferic sau sferă turtită la poli e absurd ce să mai demonstrez eu iar și iar? Voi fiind copiii și frații și slugile oarbe ale bogatului nemilostiv care se îmbracă în purpură și stacojiu ca să-l credeți bisericos și credincios nu veți crede nici dacă ar învia din morți jumătate din oamenii morți de la începutul gLumii până azi că doar bine a spus părintele Avraam: 'Îl au pe Moise și pe prooroci și psalmii, dacă nu-i cred pe ei atunci nu vor credea orice minune le-ai arăta sau orice le-ai mărturisi și le-ai spune din cele ce sunt cu adevărat și nu se văd... nu vor crede căci nu vor să creadă și gata.' N-are deci rost să te forțezi în demonstrații, în semne și minuni, ci mai bine caută să crezi ca să te mântuiești de patimi și răutăți. Păi cu orice avion supersonic că acum astea merg până la 10Mac, dacă ar fi pământul sferic înconjurat de atmo-sferă, atunci în câteva minute mergând paralel initial cu pământul, din pricina curburii ai ieși din atmosferă căci flanșele ar sta drepte pentru poziția paralel cu suprafața pământului. Practic oricât de mare viteză ai și mergi paralel cu suprafața pământului folosindu-te de aripile și de flanșele respective îți păstrezi înălțimea: DECI SUPRAFAȚA NU POATE FI DECÂT PLAN DENIVELATĂ, dar nu dai de margini fiindcă e mică creația și e finită și tu te afli în ea. Deci nu tinde raza de curbură la nimic fiindcă infinitul este o păcăleală a 'explicaționiștiilor' susținând ei că știu ei mai mult decât știu, chiar și la nesfârșit prin extrapolarea uniformă identică, intrând în domeniul atributelor Domnului care nici El nu le știe pe toate chiar dacă le-ar putea știi mai dinainte, dar nu vrea să se laude mereu cu darul proorociei așa că nici El nu mănâncă din rodul cunoștiinței, deși este al Lui căci pomii judecății binelui și răului și pomul vieții erau numai ai lui ca simbol că Raiul și omul purtau numele Domnului, dar nici Domnul nu mânca din ei căci aia este calea ușoară, calea ușuratică, nu calea cea dreaptă și bună și mângâietoare prin care darul proorociei vine ca mângâiere și nu ca și durere ca în cazul lui Iscarioteanu' Iuda care l-a vândut pe Iisus nu cu 30 de arginți ci cu o sărutare. Acuma voi vă tot distrați făcând uz de necredință pentru că vă bazați pe absurdele închipuiri și potriveli ale științificilor care au păcălit o gLume întreagă, păi n-aveți decât, dar nu aveți pretenția să creadă cineva că cei ce au rămas credincioși Cuvântului, cei care au rămas în Cuvânt sunt înnapoieți, proști, mincinoși, idolatrii sau ce știu eu ce mai inventați despre ei. Practic ei mărturisesc pe Adevărul cu condiția să nu fie asemenea bogatului nemilostiv, îmbrăcat în credință dar tăgăduind puterea și Adevărul și cinstea și demnitatea la care te ridică Dumnezeu dacă o împlinești din toată inima... cu toată mila și umilința. Last edited by vsovivivi; 07.11.2012 at 10:03:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Florin-Ionut: am vazut filmul. Nu mai comentez despre el, ci spun doar atat: daca tu crezi in mega-conspiratia mondiala, care ne-ar fi ascuns ca pamantul e plat, atunci am toata admiratia pentru unitatea incredibila a zecilor de mii (chiar sute) de oameni implicati in astronomie de-a lungul zecilor de ani, nici unul n-a scapat o vorba. Asa unitate in diversitate e unica ! In rest, nu ma afecteaza cu nimic forma, raman doar cu admiratia unitatii. Last edited by ioanna; 07.11.2012 at 11:29:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zeci și sute de mii? Cred că exagerezi. Iar dacă e să-i filtrăm doar pe cei care au zburat sau care au acces la dispozitive ultraperformante de observație, numărul lor scade dramatic. Există două motive puternice pentru care cei din urmă și-ar ține gura: 1. Pentru bani, pentru foarte mulți bani (care vin de la buget în sume... astronomice). 2. De dragul familiei, din cauza amenințărilor. Oricum, după ~ 60 de ani, chiar dacă se ridică vreunul să reveleze adevărul, majoritatea îl va privi ca pe un nebun de legat. Deci nu mai e nici un pericol pentru aceste organizații de a fi deconspirate.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 07.11.2012 at 11:46:37. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|