Citat:
În prealabil postat de stefan florin
nu cred ca exista un barbat cu mai mult de 2 neuroni care sa-si intrebe partenera daca este sau nu virgina, ci astepta ca femeia iubita sa-i spuna acest lucru fara sa fie intrebata. Mi se pare penibil ca un barbat sa intrebe partenera: draga mea, esti sau nu virgina?
|
Da-mi voie sa am o convingera exact opusa, nu cred ca este un barbat cu mai mult de 2 neuroni care astepta ca "partenera" sa se laude cu virginitatea sau ne-virginitatea ei.
In ambele cazuri, problema este delicata si depinde f. mult pana la urma cum pune barbatul problema.
Daca va face caz mare ca ce important este ca viitoarea lui sotie sa fie virgina, ceea ce indirect, este o intrebare, va trebui sa faca o alegere, in functie de persoana cu care sta de vorba si in functie de care este adevarul.
Logic si moral vorbind, nu poti divorta doar pentru ca sotia te-a mintit inainte de casatorie vizavi de acest aspect.
Iar daca el chiar e virgin, e greu sa afirme cu certitudinea ca ea nu a fost, chiar si daca nu a fost, medical vorbind, nu intotdeuna treaba cu virginitatea este "ca in filme".
Iar daca nu e in schimb are pretentii care fac ca celelalte detalii, cu adevarat importante, despre persoana celuilalt sa treaca intr-un plan secundar, mai bine sa se duca la padure.