![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Legat de casatoria timpurie, as mai adauga, ca din pacate, desi unii tineri doresc sa se casatoreasca, neprimirea unui sprijin material afecteaza foarte mult. La 18 ani, multi n-au terminat inca liceul. Majoritatea parintiilor nu aproba o asemenea casatorie din motive cum ar fi:
1) Nu avem bani sa va ajutam. 2) Daca te mariti/te insori de acum o sa te lasi de scoala 3) E timp destul sa fi maritata/insurat 4) Unde o sa locuiti, ce o sa mancati, cu ce o sa va intretineti. Mentionez ca nu pun aceasta problema din perspectiva mea. Nu ma priveste personal. Doar ca si idee, va zic, ca neterminand nici macar liceul, 90% dintre parintii din ziua de azi, nu vor aproba o asemenea casatorie. Apoi realist vorbind, daca ambii tineri sunt in clasa a XII a, cum pot merge impotriva curentului venit din partea parintiilor? Iar daca au ajuns la facultate si urmeaza facultati grele cum sunt: medicina, arhitectura, politehnica, de unde ar avea bani sa se intretina in primii ani, daca nu au timp sa lucreze si parintii nu vor sa-i sustina? Eu zic, ca de foarte multe ori si parintii indeamna copiii la a trai in concubinaj. Foarte multi aproba legaturile sexuale dintre tineri, dar nu sunt de acord sa-i ajute sa traiasca cununati. Ce parere aveti? Mai ales cei care sunteti deja parinti, sau tinerii care vor sa se casatoreasca si se regasesc in aceasta situatie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuria lumeasca | jenica | Pocainta | 17 | 22.11.2011 01:39:04 |
Bucuria postului | Marius22 | Generalitati | 22 | 21.06.2011 20:54:21 |
Bucuria crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 1 | 26.03.2011 23:14:21 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Bucuria Craciunului!... | silverstar | Generalitati | 152 | 26.12.2008 12:43:05 |
|