![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiinte geocentriste neserioase, cu "sfintii" lor primitivi cu tot.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt multi din cei care "au urechi de auzit" si aud.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din nefericire pentru evolutionisti, realitatea le cam contrazice convingerile, ce pacat, era ca un vis frumos ... Last edited by neica_nimeni_altul; 16.11.2012 at 11:31:17. |
|
|||
|
|||
![]()
E o exagerare sa se considere ca sfintii stiau tot ce exista, dar o si mai mare greseala sa fie desconsiderati sfintii, prietenii lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Citocromul c este o proteina esentiala gasita in toate organismele, chiar si la eucariote si bacterii. Mitocondria celulei contine citocromul c, ce are rol in fosforilarea oxidativa... Nu exista motiv pentru a presupune ca doua organisme diferite care au aceeasi secventa de proteine sau chiar si secvente similare, nu pot fi inrudite (aici e un fel de presupunere).
Oamenii si cimpanzeii au exact aceeasi secventa a citocromului c." http://www.descopera.org/ipoteza-unui-stramos-comun/ Se pare ca procentul de apa din corp la om este foarte apropiat de procentul de apa din castravete. Inca nu s-a lansat teoria ca suntem rude cu castravetele sau ca ne tragem din el. |
|
|||
|
|||
![]()
Frate, am scris "sfinti" in ghilimele. Haita geocentrista pune in gura Sfintilor lucuri neadevarate, si fac intepretari fortate. Asadar ei au "sfinti", nu Sfintii pe care ii cinstim cu totii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Aia nu e evoluție, e pofticeală. Rea din punct de vedere duhovnicesc! Ia aminte!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Frate, castravetele e de post. Nu cel de mare, desigur.
|
|
||||
|
||||
![]()
Adică eu dacă mănânc ca porcu' zacuști, castraveți, sarmale de varză (de post) se numește că țin post?
![]()
evoluționism teist, geocentrism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
Ce este o erezie ? | STEPHAN | Dogmatica | 16 | 15.06.2012 17:58:42 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
Este islamismul (musulmanismul) o erezie ariana? | mihailt | Generalitati | 24 | 01.08.2010 13:17:27 |
|