![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este rusine pentru un barbat sa gateasca,spele rufe si sa intretina casa daca este singur ci sunt lucruri normale care ii asigura supravietuirea si o viata cat mai normala.Multi parinti nu-si invata baietii lucruri practice gandindu-se ca se vor casatori si sotia va face treburile casnice,dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si viitoarea sotie nu apare la apasatul unui buton... S-a mai discutat si pe forum de catre alti useri-pateul de post,este mancare de laborator(cum o numesc eu);o amestecatura de coloranti,umpluturi si arome artifiale,prafuri.Nu ar trebui sa-ti periclitezi sanatatea cu acest produs.La fel si altele! Ce mananca alti oameni in post?Eu de exemplu,inclin spre mancaruri simple(taranesti) pe care le prepar eu.Mancaruri de legume,ciorbe,salate,paste cu legume,orez(pilaf)cu legume. Acum depinde,eu ma multumesc si cu cartofi copti sau fierti,la care adaug condimente si simt ca am avut o masa foarte indestulatoare. Dimineata,o felie de paine cu masline sau hummus(ideal daca-l prepari tu fara conservanti) +o banana,mar,portocala sau para...,o mana de nuci,alune sau seminte de floarea soarelui. Painea se poate mananca si cu putin ulei de masline,ca italienii,care nu folosesc unt. Faptul ca eu(dar si numeroase alte persoane) sunt inca in viata,ar trebui sa-ti dea curaj si speranta ca se poate trai si in afara produselor de origine animala! Hai curaj! PS=sunt pe forum niste topice dedicate mancarurilor de post,ai acolo retete cu tot ce-ti trebuie,ca sa nu mai spun cate rezultate gasesti pe internet,sute.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|