![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu spun ca nu sunt mandra si orgolioasa... sunt pana la cer si inapoi, dar concluziile pe care le-ati tras sunt cu adevarat gresite. 1.Nu am fost "cocolosita" in copilarie ci tocmai din faptul ca am avut o copilarie grea din punct de vedere sufletesc si fizic in jurul varstei de 5-6 ani a dus la aceasta stare a mea. 2. Vreau sa scap de aceasta stare a sufletului meu, dar pe de alta parte credeti-ma ca nu este usor nici pentru un om sanatos din punct de vedere spiritual sa faca "binele pe care il voieste", dara pentru un suflet bolnav a carui dragoste a fost invadata intr-un mod gresit exact cand copilul de formeaza din punct de vedere emotional (un abuz sexual repetat). 3. Incerc sa nu-mi lipseasca un timp foarte indelungat spovedania. Ca un sfat, inainte de atrage concluzii incercati sa si studiati (cred ca era destul de usor in a va uita peste topicurile mele anterioare) Oricum multumesc frumos pentru parerea dvs. AGabriela |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 21:58:02 |
mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 16:23:06 |
suspiciuni si neincredere - va rog un sfat | cristy | Nunta | 21 | 06.09.2010 00:42:35 |
Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 22:22:02 |
Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 16:04:52 |
|