![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, asa este. Nu era Ceausescu la putere. Era Gheorghiu-Dej. Nici nu mai conteaza.Sunt toti trecuti la cele vesnice si cei doi conducatori si puscariasii. Dumnezeu sa-i ierte pe toti!
|
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu. Pe vremea lui Ceausescu ii felicita și-i punea în capul meselor tovărășești.
|
|||
|
|||
![]()
Glumesti.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ghe. Gheorghiu-Dej a murit in 1965.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si Ana Pauker. Daca am retinut bine, a venit in Ro in 1944. O consider mult mai rea decat Dej.
|
|
|||
|
|||
![]()
Se stie doar ca femeile sunt mai rautacioase decat barbatii :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam asa e. :D
Ai mei mi-au zis ca Elena Ceausescu era mai diabolica decat Nicolae Ceausescu. |
|
|||
|
|||
![]()
Lasa, cunosc eu niste specimene de barbati foarte rautaciosi, nu cred ca e o zicala adevarata la fel ca si cea cu bucatarul cel mai bun este barbatul, ..... dar deviem cu mult de la subiect..
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal, ca doar era reprezentanta directa a rusilor comunisti macar Dej era roman de-al nostru..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceausescu care vroia infometarea populatiei cu scuza economiei din simplul motiv ca el era la regim fiind bolnav, si trebuie sa consume nu stiu, 1000 de calorii maxim, era cu mult mai diabolic...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 11:35:56 |
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos | Marius22 | Generalitati | 16 | 22.02.2014 16:03:38 |
L-au deshumat pe Ceausescu | sergiu | Generalitati | 37 | 27.07.2010 20:01:13 |
15 IANUARIE.Se naste o stea | iulyaan | Generalitati | 50 | 15.01.2009 09:08:54 |
|