Citat:
În prealabil postat de Dalian
Pentru că n-ai putut fi sincer și te gândeai cum să minți fără să clipești, ai scris prostii. Acum poți face așa:
De ce sa te mai boteze daca esti deja sectar cu acte-n regula?
Te-am întrebat despre cununie. Dar las-o, nu poți fi sincer.
Dacă vrei să te creadă cineva scrie numele unui predicator care cunună în biserica un sectar cu o ortodoxă!
Hai scrie-l, daca vrei să-și piardă pâinea a doua zi!
|
Ai dreptate, am scris de botez, dar ai dreptate, ma gandeam la cununie.
Numele acestei persoane este Velastegui Norma, si e dintr-o biserica carismatica in Madrid (unde sunt rezident acum). Acum stii numele, te rog sa o "declari" si sa o lasi fara paine. Ea si sotul ei sunt pastori intr-o biserica in zona Alcorcon (sud-vestul Madridului).
Legat de sinceritate, este un si preot ortodox ce mi-a zis ca ar accepta aceasta nunta daca am probleme cu partea BO Ruse in Arganda del Rey (e o comunitate de langa Madrid, plina de romani). Oare ai sa dai afara pe toti preotii, sau vei face o investigatie ca sa vezi cine a zis ipotetic ca ar face nunta? Ori vei declara ca sunt mincinos?
Legat de a face un atac la persoana, ai citit regulile acestui forum? Daca nu, aici e linkul:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15661
Citat:
2. Părțile aflate în polemică folosesc drept argument fie teorii științifice, fie fapte concrete din realitate care sînt relevante în ceea ce privește problema discutată.
3. Părțile nu au dreptul să aducă în discuție caracterul, temperamentul sau trecutul adversarului, deoarece acestea nici nu infirmă, nici nu confirmă validitatea ideilor pe care le susține.
4. Părtile nu au dreptul să pună în discuție motivele care determină atitudinea ideatică a adversarului, deoarece aceasta abate discuția de la problema în sine.
5. Etichetarea adversarului, prin menționarea școlii de gîndire, clasei sociale, organizației profesionale sau partidului politic din care acesta face parte, constituie o încălcare a regulilor polemicii și dezvăluie slăbiciunea lipsei de argumente.
|