Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.11.2012, 19:07:31
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pe masura ce trece timpul, constat cat de multi mi-o iau inainte in toate. Am curajul sa observ asta, fara falsa modestie. Exista multi oameni deosebiti in jurul nostru. Exista chiar sfinti mari pe care, din ignoranta, i-am trecut cu vederea fara sa stiu cat de mult m-ar fi putut ajuta, daca i-as fi rugat.

Fiecare om este unic, iar imprejurarile si lectiile pe care le primim pentru mantuirea noastra sunt si ele ... mai diferentiate decat in cel mai importaant manual de pedagogie!

O batrana modesta care vinde flori si se roaga tot timpul prin rugaciuni simple are mereu fata luminata, vocea blanda si sare in ajutor sa-ti spuna ce leacuri naturiste a mai aflat, in speranta ca-i vor folosi cuiva.
Eu observ cum si necredinciosi mi-o iau inainte in ceea ce priveste comportamentul,ca sa nu mai vorbesc de cei care cred. Oamenii sunt minunati,si e f greu sa apreciem daca frumusetea lor vine din credinta sau e naturala. Caci poate noi judecam stramb ,ne luam doar dupa vorbe sau critterii rigide,dar nu stim ce e in adancul acelui om.
Cine vedea pe vames si pe fariseu,s-ar fi grabit sa spuna :iata un credincios si un necredincios. Dar de fapt era exact invers,si doar Dumnezeu stie adancul fiecaruia
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre pretentiile mari pe care le avem fata de ceilalti andrei_im Generalitati 12 29.03.2012 10:44:10
Bin laden a fost ucis, Statele Unite au avut o atitudine crestina ??? guardian knight Generalitati 33 04.05.2011 19:18:57
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13