![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu va mai faceti griji despre Carmen, a murit ca un mucenic, nu a renuntat la tratament, a murit dintr-o infectie banala....am vb cu ea la telefon cu cateva zile inainte de a muri.
A trecut la Domnul ca un adevarat crestin, astepta de multa vreme acest moment,si Dumnezeu s-a milostivit de ea. Pace si bucurii! |
|
||||
|
||||
![]()
Multumim pentru aceste cuvinte, sunt spre folosul si intarirea noastra. Personal, am avut mult de invatat de la Carmen din postarile de pe forum. Taria, curajul si deschiderea in fata acestui moment greu din viata omului, de care a dat dovada, nu au lasat semne de indoiala. Oare cati dintre noi am putea purta crucea pe care a purtat-o ea?! Sa ne ajute Dumnezeu sa fim la fel de senini si pregatiti cand va veni ceasul sa plecam din aceasta viata. Dumnezeu sa o odihneasca in Imparatia Sa!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cat de jenante si de penibile imi simt toate gandurile mele cele mai geniale, in fata unei experiente de viata precum a surorii raposate.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Renuntarea la prietenie | IonelaC | Generalitati | 20 | 23.06.2011 19:54:32 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
Tratament anti-SIDA: TehnicA revolutionara | absolutep0wer | Generalitati | 5 | 04.09.2010 15:39:47 |
O zi obișnuită din viața unui creștin! | I.Calin | Intrebari utilizatori | 0 | 21.08.2010 19:56:07 |
|