Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.11.2012, 11:54:20
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 17.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-daca esti impotriva ecumenismului,si ai inteles ca doar Biserica ortodoxa este adevarata Biserica,si ca ecumenismul este produsul masoneriei si erezia tuturor ereziilor atunci e bine
-problema nu se pune la nivel de persoana asa intre oameni ,cunostiinte ,hai sa discutam sa vedem care credinta e mai buna,ci problema era ca la nivel mondial masoneria prin ecumenism vrea sa distruga ortodoxia
-ca asa intre oameni putem sa discutam normal si cu un catolic si cu un mahomedan...
-problemele apar cand vorbim de dialoguri ecumeniste,Consiliul Mondial al Bisericilor...unirea confesiunilor,religiilor intr-una singura de tip sincretist ,new-age-ist
-poate se lamureste si fratele priceputu ca ecumenismul este de la dracu cum zice Parintele Arsenie Papacioc
Da, Maestre, asa e. Va multumesc ca mi-ati acordat OK-ul dvs. Acum ma simt mult mai bine, mai impacat cu sufletul meu si cu soarta.

P.S. Iti atrag atentia ca nu e deloc lucru frumos si bun sa ironizezi numele unei persoane, fie si name-ul de pe forum. Este o agresiune dintre cele mai violente, crestine! Si un infantilism de la gradi. Cum de te scobori la astfel de glumitze?
Reply With Quote
Vechi 30.11.2012, 20:50:41
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul

P.S. Iti atrag atentia ca nu e deloc lucru frumos si bun sa ironizezi numele unei persoane, fie si name-ul de pe forum. Este o agresiune dintre cele mai violente, crestine! Si un infantilism de la gradi. Cum de te scobori la astfel de glumitze?
nu stiu la ce te referi,nu am ironizat pe nimeni
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 02:27:29
Ierarh adevarat- mai exista la noi asa ceva aurel1211 Mari Duhovnici si predicile lor 24 04.03.2013 20:26:09
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 21:31:10
Psihologie sau Ortodoxism C-tin Teologie si Stiinta 93 10.04.2008 14:58:36