![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Numai ca ce se intampla acum in lume,este strigator la cer.Programul este infernal,te vor la serviciu zi si noapte,nu ai voie sa ai o viata personala.Sambete lucrate,duminici,sarbatori legale... Asta nu este normal,si ar trebui ca toti oamenii sa protesteze iar nu sa lase ca aceste lucruri sa se impamanteneasca. Faptul ca nu putem avea grija de copii sau de rudele noastre bolnave,nu este scuzabil prin lucru/job. Iar uitam de existenta Lui Dumnezeu si speranta ca El ne va ajuta sa iesim la liman din orice imprejurare si ne va purta greutatile. Nu am auzit nici de nici un caz ca cineva sa fie dismis de la serviciu pt ca si-ar fi facut datoria fata de familie.Si daca s-ar intampla,nu ar lasa Dumnezeu aceasta nedreptate sa troneze la nesfarsit,I-ar trimite celui pagubit un alt job mai bun,ca rasplata pt credinta si bunatatea lui. Domnul te ajuta si te intareste cand ai intentii bune vizavi de altii in nevoie. Nu mai fiti asa fricosi de ceea ce va pot face niste simpli oameni,la serviciu. Este lipsit de inima sa-ti lasi familia de izbeliste.Servicii se mai gasesc,de bine de rau,dar daca parintii mor nu te mai intalnesti cu ei,in viata asta. Si voiam sa te intreb personal,Sophia :tu de unde stii ca este atat de greu?ai fost pusa in situatia sa ingrijesti un om bolnav?Eu banuiesc ca nu,dar iti pare imposibil din start :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 04.12.2012 at 02:25:00. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| dacii care l-au presimtit pe Hristos | cozia | Generalitati | 38 | 05.12.2019 21:26:32 |
| Manuale de religie care promoveaza intoleranta religioasa si agreseaza psihic copiii? | cristina2012 | Stiri, actualitati, anunturi | 62 | 01.10.2012 17:07:09 |
| Copiii care nasc copii | anastasia2008 | Generalitati | 22 | 23.03.2012 05:57:30 |
| Parintii fara copiii se numesc ... pacatosi ... oare asa o fi? refuz sa cred | paulici | Botezul | 57 | 26.02.2011 01:10:06 |
| Parintii vs iubirea vietii mele-Hristos!!! | alexandra28again | Generalitati | 22 | 08.12.2008 00:07:18 |
|
|