![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Face parte dintr-o secta, a recunoscut-o direct - puciosenii.
Si de aici, se deschide usa ambelor posibilitati. Plus altele.
|
||||
|
||||
![]()
Am aflat si asta... Trist.
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
|||
|
|||
![]()
Dincolo de toate eu il consider pe colegul vsovivi ca fiind unul dintre cei mai consecventi membrii ai forumului.
|
|||
|
|||
![]()
@LgMihail
Secta aia e o caricatura adventistoida, care isi bate joc de ortodoxie. V. e un tip simpatic, ale caruit texte insa se balacesc intr-o entropie totala. Cred ca e, ca sa ma exprim in stilul sectelor de genul, "incarnarea" unui dadaist. Acum serios, nu il baga in seama. Doar nu o sa iti faci sange rau pentru toti ciudatii, membrii de secta exotica, bantuitori prin tara si lume... Ortodoxia nu va pierde nimic din cauza gruparii adventistoido-pseudosamanice de la Schwefelburg, pardon, Pucioasa. Last edited by celestial_pottery; 05.12.2012 at 22:08:17. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suprapopularea: minciuna minciunilor | Va_iubesc | Generalitati | 151 | 21.03.2013 17:10:49 |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 22:19:55 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 08:28:29 |
Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 03.07.2009 23:55:06 |
|