![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
anul asta am schimbat placa.Daca anul trecut prin purtarea de grija a Sfantului, micutii s-au bucurat de darurile cerute, anul acesta le-am spus ca sfantul Nicolae mi-a dat o sarcina si ca mi-a zis sa imi caut si ajutoare. Asadar i-am intrebat daca nu vor ei sa fie ajutoarele mele, ca sa indeplinim misiunea data de sfantul. Au fost asa de bucurosi, vazand ca sfantul le-a cerut lor personal sa il ajute!
Mare le-a fost bucuria cand au adus si altora bucurie! Cand scotocind prin plase, au impartit jucarii si cu alti copii care n-au! Iar la sfarsit erau asa de bucurosi, incat ziceau :"acum, poate ca vine sfantul si la noi, ca si noi l-am ajutat!" Sa nu va mai spun ce au facut cand au ajuns acasa! Era destul de multa dezordine, mai ales in camera lor.S-au pus baietii mei si au facut curat, au aspirat, au strans jucariile... Timotei, cel de 5 ani a pregatit papucii atat ai lui cat si ai tatalui, ai surorii care dormea deja, si ai lui bebe. Si i-a aranjat asa frumos la usa, in ordine descrescatoare! Apoi dupa ce a facut o rugaciune scurta catre sfantul s-a culcat. Nu a mai reusit sa-l pandeasca pe sfantul si sa se furiseze tiptil, asa cum isi propusese. Vazandu-le bucuria, ma rog si eu"Da-ne , Doamne si noua bucuria lor!"
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fetele cuminti nu mai sunt la moda? | Mia Mia | Nunta | 600 | 27.02.2014 01:46:09 |
Necazuri si daruri | ionut12 | Generalitati | 16 | 18.06.2012 22:13:26 |
Intrebare pt sectanti: de ce va considerati copiii sfinti? | lacrimi | Secte si culte | 601 | 20.08.2011 10:03:55 |
Daruri | dorinastoica14 | Pocainta | 49 | 10.05.2009 23:38:29 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|