![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-as dori sa gasesc in randul fratilor crestini nu doar o credinta care se rezuma la niste dogme si la a cita pe x si pe y,indiferent cine ar fi acesti x sau y,ci poate mai multa simplitate,smerenie in fata dumnezeirii care se gaseste in fiecare dintre noi si in orice faptura suflata cu viata si mai ales iubire crestina. Ma intreb,retoric,evident,oare ce iubire de semeni si credinta autentica in Dumnezeu poate avea un om care afirma despre un alt copil al Lui Dumnezeu ca s-a nascut degeaba? Oare chiar asa am ajuns sa ne ascundem neiubirea de oameni pitindu-ne dupa paravanul caldut al religiei?Este trist si sa nu uitam ca atunci cand un deget arata acuzator spre altcineva,alte trei sunt indreptate spre propria persoana... Iar presupunand ca se doreste a se vorbi despre Dumnezeu si altora,cum ar fi persoanele care se declara atei,spre exemplu,oare credeti ca vreodata veti ajunge la inima lor cu astfel de cuvinte intepatoare,cu dispret si cu lipsa de iubire pe care evident o aratati fata de ei?Si daca nu...m-as intreba atunci care este motivatia care sta in spatele acestor actiuni si vorbe,oare chiar are ea legatura cu Dumnezeu? O zi frumoasa tuturor,pace interioara si caldura in suflet!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 10.12.2012 at 07:24:58. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Familia in regimul comunist | florinbrasov0 | Generalitati | 40 | 11.09.2016 23:24:09 |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 15:33:34 |
Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 13:46:09 |
Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 09:23:01 |
|