![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu fac arte martiale, si nu vad consecinte negative asupra mea(vizibile). in orice caz, exista cateva threaduri dedicate subiectului, daca vrei sa scormonesti un pic.
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 16.12.2012 at 23:15:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar ar fi indicat să înveți de-astea că sfârșitul lumii e pe-aicilea și sunt mulți masoni de cotonogit.
|
||||
|
||||
![]()
:)). bine zis
|
|||
|
|||
![]()
Ma intreb daca Theodor13 are 13 ani. Nu de alta, dar ca sa fim atenti ce ii raspundem la intrebari.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
12. Toate-mi sunt ingaduite, dar nu toate-mi sunt de folos.(1CO 6:12a) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu,numarul 13 este ziua de nastere
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce sa ne inchipuim ca un crestin ar trebui sa fie neaparat un pampalau ori un papa-lapte ? Multi dintre sfintii Bisericii s-au ocupat cu luptele. Uneori ca profesionisti (exista o lunga galerie de sfinti militari, Sf Gheorghe sau Sf Longin sunt primele exemple care imi vin in minte, precum si sfinti gladiatori). Alteori ca amatori, ori de nevoie. De exemplu, Sf Pavel, care avea background de invatator (rabin) este adesea reprezentat nu numai cu pergamentul in mana, dar si cu sabia la sold. De aici intelegem ca era nu numai priceput in scripturi, dar stia sa foloseasca arma. Si celalalt stalp al Colegiului Apostolic, Sf Petru, desi pescar de meserie, era un priceput manuitor al sabiei, reusind sa reteze urechea unuia care cauta sa-L aresteze pe Domnul nostru, miscare care necesita oarecare pregatire in arta scrimei si nu e la indemana oricui.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
putin ajutor | Calin21 | Exorcismul | 8 | 05.06.2011 19:11:06 |
of...:( putin ajutor... | Simona-Marilena | Generalitati | 7 | 18.11.2009 22:51:25 |
Putin ajutor | andrei91 | Generalitati | 1 | 27.06.2009 00:14:44 |
Am nevoie de putin ajutor! | Dan20 | Generalitati | 0 | 27.03.2007 19:45:32 |
Nu ar strica putin ajutor... | catalinpuiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 30.01.2007 13:54:09 |
|