![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Cand cititi “zilele creatiei” la ce va ganditi ? | |||
ma gandesc la durata, la intervalul de timp de 24 de ore |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 41,03% |
nu ma gandesc la durata, ci la functiune, la perioada de munca a Domnului |
14 | 35,90% |
alt raspuns |
9 | 23,08% |
Votători: 39. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iertare încă o dată pentru contribuția mea la prelungirea off-topic-ului, dar vedeți dumneavoastră cum la fiecare subiect ne lovim inevitabil de marile și controversatele probleme ale creștinismului? Cele care nu au fost rezolvate în practica curentă...
Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
de ce ascultati de ineptiile Ellenei White, o "profeta" care nici macar batic nu purta in biserica !
|
|
|||
|
|||
![]()
Ellen White a aparut in contextul in care se nastea miscarea feminista in America... este normal ca o biserica aparuta in acel context istoric sa aiba o viziune progresista!
Sa nu uitam ca Ellen White a avut un merit deosebit in dezvoltarea sistemului medical modern. De asemenea cred ca aceasta femeie a fost un geniu fiindca a avut puterea sa iasa de sub gheatza izolarii si sa conduca o religie. A stiut instinctiv in ce directie trebuie indreptata o religie si care sunt schimbarile de care are nevoie. Imi place o afirmatie de-a ei care este valabila nu doar in domeniul religios ci in orice alt domeniu: o biserica lipsita de controverse este o biserica moarta (fac un apropo discret la perioada de aur a ortodoxiei si la inghetarea ei doctrinara de dupa acea perioada). Sa dam Cezarului ce este al Cezarului. Din pacate religia adventista nu a mai fost capabila sa mearga mai departe dupa moartea ei. Ellen White a avut mereu curajul sa recunoasca ca nu stie sau ca trebuie o schimbare doctrinara atunci cand este cazul. Ea sigur, tinand cont de tiparul ei de gandire, ar fi acceptat usor Teoria Evolutiei daca ar fi avut acces la dovezile din genetica. |
|
||||
|
||||
![]()
stimabile, cand vine vorba de credinta in Dumnezeu, elementele "progresiste" nu au ce cauta !
|
|
||||
|
||||
![]()
nu stiu exact care e invatatura adventista, dar mie un adventist mi-a spus ca el crede ca Dumnezeu a creat in zile de 24 de ore, si nu in ere, asa cum sustine stiinta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Am raspuns aici: (erau mai multe perspective in crestinatate, si mai apoi in cadrul Ortodoxiei (evolutia si sclavia au fost pozitii ce s-au schimbat cel putin in cadrul BOR) In rest, lasand frazele pompoase si offtopic-ul, cum puteti referentia ca "practicile sunt cele apostolice". Va multumesc daca o faceti ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dumneavoastra, la baptisti, ce aveti? NIMIC. doar niste predici rasuflate, audiate de unii care stau ca la banchet, picior peste picior. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
erele geologice ale istoriei Pamantului sunt: precambrian, cambrian, ordovician, silurian, devonian, carbonifer, permian, triasic, jurasic, cretacic, tertiar, cuaternar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai trebuie sa condami o femeie nu doar la a fi cu batic pe cap ci si la fi asternut de pat si incubator si vei reprezenta o ramasita a dinozaurilor medievali care refuza sa dispara. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ortodoxia este o religie de tip conservator si este singura aprobata de Dumnezeu, invataturile si practicile sunt cele apostolice. Restul au imbratisat diferite forme moderniste si au cazut astfel in plasa satanica. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea in zilele de azi | gmariusg | Generalitati | 17 | 22.12.2010 09:51:52 |
Frumusetea creatiei vazuta prin "ochii" stiintei | Jane Says | Teologie si Stiinta | 21 | 08.03.2010 12:50:40 |
Scopul creatiei | toni2009 | Generalitati | 22 | 23.11.2009 17:31:32 |
Zilele Bucurestilor | costel | Generalitati | 3 | 24.09.2009 03:24:19 |
Sfinti din zilele noastre | Juli | Intamplari adevarate | 4 | 28.01.2008 18:09:08 |
|