![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Cand cititi “zilele creatiei” la ce va ganditi ? | |||
| ma gandesc la durata, la intervalul de timp de 24 de ore |
|
16 | 41,03% |
| nu ma gandesc la durata, ci la functiune, la perioada de munca a Domnului |
|
14 | 35,90% |
| alt raspuns |
|
9 | 23,08% |
| Votători: 39. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
dpmdv, Dumnezeu a "muncit" e asemantor ca sens cu "ziua are 24 ore".....noi cu mintea nostra de om, intelegem ca: - pt a face ceva, trebuie sa muncesti.:) (asa cum sugereaza intrebarea 2), - asa cum intelegem ca ziua trebuie ca are 24 ore. Oare Dumnezeu chiar a robotit la facerea a ceea ce este? Dumnezeu numeste lumina "ziua" nu a determinat "ziua" in functie de lumina. Intunericul este numit noapte, dar succesiunea de zile este delimitata de " a fost seara si a fost dimineata" ...noaptea fusese creata, de ce nu delimita zilele, ca timp de 24 de ore? Pt Dumnezeu nu exista timp.... cum creaza El sub timp? in Facere zice ca Dumnezeu zice sa fie .. una , alta.. ele apar si abia apoi apare mentionarea " a fost seara si a fost dimineata". alte pareri? K.
|
||||
|
||||
|
...mai ales ca cei doi "luminatori", Soarele si Luna, au fost creati abia in ziua a 4-a, prin urmare ideea de zi de 24 de ore, inainte de ziua a 4-a, nu-si are sensul.
|
|
|
||||
|
||||
|
asta am spus si eu
|
|
|
||||
|
||||
|
da, dar eu am adaugat ca luminatorii au fost creati in ziua a 4-a.
|
|
|
||||
|
||||
|
daca ai fi citit mesajele mele anterioare CU ATENTIE, ai fi vazut ca am scris ca soarele a fost creeat MULT mai tarziu de Dumnezeu
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iubirea in zilele de azi | gmariusg | Generalitati | 17 | 22.12.2010 10:51:52 |
| Frumusetea creatiei vazuta prin "ochii" stiintei | Jane Says | Teologie si Stiinta | 21 | 08.03.2010 13:50:40 |
| Scopul creatiei | toni2009 | Generalitati | 22 | 23.11.2009 18:31:32 |
| Zilele Bucurestilor | costel | Generalitati | 3 | 24.09.2009 04:24:19 |
| Sfinti din zilele noastre | Juli | Intamplari adevarate | 4 | 28.01.2008 19:09:08 |
|
|