Citat:
În prealabil postat de Laura19
...
Și indiciul aici este foarte simplu – rețineți, cu cât începe să se implice mai mult o persoană în lupta cu INN [CNP la noi] sau cu pașapoartele biometrice, cu atât ea devine mai iritabilă, agresivă, furioasă.
|
Nu este adevarat; eu n-am intalnit nici un opozant iritat sau agresiv.
Citat:
În prealabil postat de Laura19
Oare asta este de la Duhul Sfânt? Oare Duhul Sfânt este Dumnezeul confuziei? După cum a spus Apostolul Pavel, Dumnezeul nostru nu este un Dumnezeu al confuziei, ci al păcii. Iar eu nu am văzut încă nici măcar un om liniștit și pașnic care să fie implicat activ în lupta cu INN. Toți sunt isterici. A fost la noi, într-o mănăstire mare, un arhimandrit cu autoritate, nu voi menționa numele lui, pentru a nu-l dezonora, care se lupta activ cu INN, iar în consecință a înnebunit, în sensul propriu al cuvântului. El a început să alerge gol prin mănăstire, să strige absurdități, apoi a ajuns într-o casă de nebuni.
Aceasta este o confuzie spirituală care l-a vătămat pe om în totalitate. La noi oamenii au început să meargă în peșteri. Cunoașteți istoria din Penza?* Este rezultatul aceleiași ispite.
[/right]
|
Este rezultatul prigoanei continue a crestinilor. Unii sunt mai puternici si se opun, altii mai slabi si accepta; daca s-ar face referendum majoritatea s-ar opune.
Este o manipulare deloc elevata sa emiti concluzii pe baza unui singur exemplu, si acela tendentios "fabricat"; daca ar fi adevarata afirmatia agresivitatii ai aduce mai multe exemple, nu doar unul, dar e o minciuna.
Nu spui numele lui pentru a nu-l dezonora(cica!), cand tu de fapt ai dezonorat pe toti luptatorii cu INN(CNP).
Acela a innebunit din alta cauza; poate din cauza recunoscutei sale autoritati(orgoliu) n-a suportat lipsa rezultatelor luptei sale, la fel ai putea spune ca a innebunit fiindca s-a calugarit (si-ar fi mai rezonabil), fiindca monahii care nu-si "rastignesc" dorintele pe Calea lui Hristos, ci numai si le reprima, obtin frustrari.
Judecata ta este lumeasca, nu dumnezeiasca.
Dac-ar fi sa-ti iei pasaport, spune corect, Daniil: tu de care ti-ai lua?