Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Craciunul - Nasterea Domnului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2012, 20:35:56
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Cum se explică, totuși, eternitatea iadului?
Cred că, așa cum spunea și Pr. Stăniloae, se explică prin preștiința lui Dumnezeu. Dumnezeu, pur și simplu, știe că unele dintre creaturile Sale vor persista în veșnicie în starea de iad, de neiubire și întuneric spiritual.
În Mt25, se arată clar faptul că Împărăția lui Dumnezeu ne este pregătită nouă de la întemeierea lumii, iar iadul este "pregătit diavolului și îngerilor lui".
Dumnezeu Cel omniscient știe că diavolul va rămâne veșnic în alegerea răului.

O noapte liniștită și an nou fericit!
as vrea sa te intreb ceva.OK, Dumnezeu a stiut de la inceput ce se v-a intampla cu creaturile sale, ca Lucifer v-a cadea, ca Adam si Eva vor manca din pomul oprit, si totusi i-a ceeat, atat pe Lucifer cat si pe om stiind de la inceput ca vor gresi. DE CE? Poti sa-mi raspunzi? Eu NU a gasit raspunsul la acesta intrebare.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Data Nasterii Domnului celestial_pottery Craciunul - Nasterea Domnului 12 25.12.2012 08:56:13
Bun venit in Postul Nasterii Domnului ! marcel3 Stiri, actualitati, anunturi 0 14.11.2010 19:09:48
Cuvinte la praznicul Nasterii Domnului ... mihai anton Craciunul - Nasterea Domnului 0 16.04.2010 00:55:12
Icoana Nasterii Domnului + cristiboss56 Pictura si Sculptura Bisericeasca 11 29.12.2008 04:42:21