![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Biserica si ce invata ea.
Iar daca purtarea mea nu este congruenta cu acele invataturi, nu e vina lor (cum crezi tu), ci vina mea. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Transformarile pe care le reclami sunt iluzorii, daca tot te dai atat citit din Sf. Parinti, poate ar trebui sa stii ca nu de putine ori patimi evidente si vulgare dispar doar pentru scurta vreme ascuzandu-se sub altele mai subtile si nu de putine ori mai vatamatoare. Duhul rautatii se lasa inlocuit nu de putine ori de duhul ereziei, invata de la ratacirea lui Luther, schimband doctrina n-a devenit mai bun sau mai vrednic de mantuire ci mai ignorant fata de ceea ce este bine si rau si mai mult, a contaminat si pe altii cu ratacirea lui (cum incerci sa faci si tu aici, apropo de acel mesaj care chipurile se vroia privat). Citat:
Pentru aceasta izbanda, duhurile rautatii poate te-au parasit o clipa dar nu inseamna ca mantuirea ta nu este cel putin la fel de problematica daca nu chiar mai mult. Deci mai mult sa-ti arat ca pasesti pe altaturi, nu pot, te-am invitat nu o data sa-ti expui punctul de vedere, cum ai ajuns sa imbratisezi acele idei si vad ca nu poti da un raspuns coerent. Mai mult nu pot sa fac. Citat:
Nu stiu daca ai observat, dar am fost cam singurul care ti-a bagat in seama aiurelile "ortodoxe". Apropo, pana la urma de ce confesiune apartii? De obicei nu intreb/nu ma intereseaza dar esti un personaj din cale afara de original si nu ma pot abtine.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 03.01.2013 at 20:18:19. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebare legata de botez | George R. | Botezul | 41 | 24.04.2013 11:50:10 |
Genealogia lui Iisus diferita la Matei / Luca | odin | Din Noul Testament | 19 | 01.08.2011 04:23:14 |
Genealogia Domnului nostru Iisus Hristos si vechimea lumii | mihailt | Generalitati | 6 | 22.05.2011 17:58:03 |
Intrebare legata de biserica | Panda701 | Generalitati | 12 | 24.03.2010 17:17:28 |
Intrebare legata de alcatuirea acatistelor | sophia | Rugaciuni | 3 | 05.06.2009 19:27:51 |
|