![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
- Pentru comparație, nu? - Așteptăm citatele! -- Pentru a te folosi cu adevărat de post, trebuie să nu mănînci mult mai mult de o zi. Nici 3 zile nu sînt de ajuns (72h = 3 zile). Cine e cu adevărat curios și vrea să se convingă, să citească literatură de specialitate: cărți ale fitoterapeuților renumiți, nu postări ale yoghinilor. -- Perioadele sînt bune, altfel omul nu va mai ține post niciodată. Știu penticostali care nu pot ține nici acel post de o zi, știu și preoți ortodocși care mi-au spus direct că, dacă nu ar fi stabilite posturile, nu ar mînca nici o zi doar vegetale. Asta e realitatea tristă și Sfinții Părinți au făcut foarte bine limitînd consumul de produse animale la vreo 5 luni pe an. Bineînțeles că atunci cînd postim nu trebuie să cădem în akedie, ci să fim veseli și plini de viață. Cum adică "din necesitate"? Mă refer strict la posturile neoprotestante de o zi.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Protestanti, Luther si ........invatatura lui | alecsandru | Biserici Protestante | 118 | 08.09.2015 19:50:21 |
| Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 17:18:24 |
| Mantuirea la protestanti! | Templier Knight | Secte si culte | 67 | 20.11.2011 22:13:03 |
| Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 11:24:12 |
| sfintii cei noi sunt catolici sau protestanti? | grecu | Biserica Romano-Catolica | 21 | 21.07.2009 05:02:01 |
|
|