![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Orice om normal , orice bun crestin , nu are cum sa n-o slaveasca pe Maica Domnului , iar cele doua Biserici despartite , cea ortodoxa si cea catolica , n-au avut aceasta impertinenta , precum o au alte culte , de a o nesocoti pe Maica lui Dumnezeu , caci inseamna ca cei care fac acest lucru , o nesocotesc si pe maicuta lor , si pe tatal lor , si in acest caz nimic nu am ce adauga nesimtirii lor profunde!
Cu adevarat cele doua biserici o numesc pe Maica Domnului "rai cuvantator ", "rai de taina ", caci bucuria ce se naste din legatura noastra cu Maica Domnului este o traire a raiului , o faramitura din acesta .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca si invidia ii roade pe cei despartiti de adevarata Biserica ca nu pot fi ei asa de cunoscuti si slaviti. Setea noastra de a fi pe primul loc ne aduce pana int-acolo incat sa hulim pana si pe salvatorii nostri - din pacate fara chiar sa constientizam aceasta rautate!!! Eu zic ca daca atata sfintenie zace in ei de la nastere, adica n-au zis si n-au facut nimic rau si nici macar n-au gandit la aceasta de ce nu se roaga nimeni la ei? Sau de ce nu ii baga nimeni in seama? Pai sa-si raspunda fiecare particular ca sa nu se afla dezgoliti si cu rusinea lor la vedere!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ei bine, aflați că eu o socotesc! O socotesc fecioară și sfântă. Dar a o socoti ca făcând parte din Trinitate, ori măcar la granița Ei cum ați încercat a-mi sugera, nu o s-o fac niciodată. Nici măcar să-i ard candelă, tămâie, ori să-i necinstesc memoria pupându-i imaginea imaginară.
|
|
||||
|
||||
![]()
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu ![]() Trist, foarte trist! Sti ce este mai trist , ca denigrezi Credinta Ortodoxa prin batjocura aceasta a dumitale si incalci punctul cel mai important : " Forumul CrestinOrtodox.ro a devenit cea mai mare comunitate din categoria Spiritualitate. Pentru a pastra unita aceasta comunitate, trebuie sa respectam urmatoarele reguli: 12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa." Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa." Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
|
||||
|
||||
![]()
copile, ai gasit cumva termenul de "Trinitate" in Scripturi?
am intrebat: de ce Maica Domnului nu ar face parte din Dumnezeire? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si asta fara sa mai intram in polemici ci raspunde-mi/sau nu doar strict la intrebare ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Păi vezi că sectaru' nu e chiar atât de negru cum se crede?
![]() Citat:
Nu, n-am pupat niciodată o poză (deși nu văd nimic anormal în asta), am pupat doar ființa dragă reprezentată în poză. Și de regulă, fiind în viață. No, c-am spus-o și pe asta! dacă e nevoie șterg.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar nu aveti Duhul Sfant ! sunteti doar niste escroci ordinari mancatori de zeciuieli ! iar cei care intra in cultele neoprotestante o fac datorita unor interese meschine (sa emigreze, sa primeasca ajutoare, pt socializare, pentru a parea altfel decat ceilalti etc.) |
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai spus-o!!!
Citat:
Rog, iara-si fara polemica! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|