![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
că e cântăreț ... fiecare cu părerea lui. dar să aduci pastori protestanți să predice din fața altarului? |
|
||||
|
||||
![]()
Ai punctat esentialul. Este foarte dureros ce a facut. Cu lucrurile astea nu e de joaca. Daca doreste sa aiba o relatie de prietenie, civilizata, cu un pastor sau altul, il priveste, dar de aici si pana la a-l aduce in Biserica sa predice crestinilor ortodocsi, este o mare distanta. Lucrul acesta spune multe...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ar trebui să fii cretin să critici un preot ortodox pentru ca s-a aliat cu un pastor în crearea/sustinerea unui cămin de copii să a unui azil de bătrâni. se pot face conferințe comune, deși și,astea sunt criticate. dar nu intri în biserica lor și nu îi chemi să predice în biserica ta. |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie să spun dintru început că eu sunt antiecumenist. Cu toate acestea n-am nicio problemă ca să existe asemenea colaborări între culte și chiar mai mult decât atât. De exemplu, în biserica mea locală au fost invitați cu diferite ocazii pastori și preoți din alte confesiuni creștine, au luat cuvântul, au ținut chiar o scută predică și nu a luat nimeni foc - deși este știut faptul că adventiștii nu sunt pentru mișcarea ecumenică în forma în care se manifestă ea în societatea contemporană. Cu totul altceva ar fi dacă s-ar oficia liturghii, respectiv oficieri de acte cultice.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
doi, cum de ati invitat voi preoti, cand nici nu recunoasteti preotia??? vedeti bine ca sunteti ecumenici, ca si penticostalii, catolicii etc.; si asta e primul pas, urmeaza sa acceptati cu totul principiile ecumenice (provenite si promovate de lojele masonice). |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Please do not feed the troll
|
|
||||
|
||||
![]()
deci raspunsul meu la intrebarea acestui thread este sa NU meergi la parintele pohomaci.
Undeva scrie sa nu cautam minuni si semne ca fatarnicii...cauta-ti un indrumator bun in viata cineva care cu adevarat are o viata sfanta si crede'ma ca in Romania inca sunt foarte multi parinti calugari si preoti de mir de la care chiar ai ce invata
"Nu!gloria iubirii nu este îmbuibarea, Ospețe de săruturi, orgii de-mbrățișări, Ci dorul lung și taina-mpletită cu-așteptarea Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări. Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..." Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI http://blogulugicu.blogspot.com/ |
![]() |
Tags |
pomohaci |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Parintele Cristian Pomohaci | nutzy | Mari Duhovnici si predicile lor | 332 | 26.05.2013 15:37:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
|