Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Ma iertati, ati omis Scriptura.
|
Pe un forum care se vrea crestin ortodox nu cred ca mai e nevoie sa recomanzi citirea Sfintei Scripturi, Biblia, si oricum, nu intr-un astfel de context.
Pe acest topic cred ca m-am referit la Sfanta Scritura in permanenta si in mod special la Intelepciunea lui Isus Sirah 38,1-9, de doua ori atunci cand am vrut sa subliniez ca: 1) doctorul, fiind lasat de Dumnezeu, trebuie sa fie /sau poate sa fie o optiune in drumul spre vindecarea trupeasca; 2) leacurile date de Dumnezeu plante etc. folosite de farmacisti etc. nu trebuie ignorate.
Din toata experienta mea pe forumul C.O. nu mi s-a parut ca forumistii, in general, ar da năvală sa citeasca postarile din Biblie sau cele din scrierile Sfintilor Parinti. De cele mai multe ori e asa, un fel de concurs de dat cu bolovani [in doua mii de ani, pietrele despre care vorbea Mantuitorul Iisus Hristos (Ioan 8, 4-11) au devenit bolovani; e firesc, evolutia…], si atunci?
Am gasit foarte multe site-uri in care „teoriile naturiste” se vor „legiferate, autentificate, intarite” prin referiri la Biblie. Nu le postez pentru ca nu cred ca asta ar fi sensul Bibliei.
Va doresc numai bine!