Citat:
În prealabil postat de leonte
1. Maria din magdala era femeia pe care Iisus a salvat-o de la uciderea cu pietre.
|
Da. Numai ca ati folosit pluralul. Ati spus ca mai multe femei mironosite au fost animatoare de bordel. Eu v-am intrebat care anume in afara de Maria din Magdala, si pe ce baza.
Citat:
2. In pilda celor doi datornici la picioarele Mantuitorului era o alta desfranata care i le spala cu lacrimi si le ungea cu mir. Atunci s-a smintit Iuda cartind.
|
Exegetii inca nu au cazut de acord daca era aceeasi cu Maria Magdalena, ori e vorba de alta femeie. In ultimul caz, nu face parte dintre mironosite.
Citat:
3. Femeia careia nu i se oprea curgerea de sange de sub pantece, tot pentru curvie era.
|
Pe ce va bazati ? De unde si pana unde ati dedus asa ceva ? In plus, a fost aceea mironosita ori nu a fost ?
Citat:
Am sperat totusi ca aveti o bruma de constiinta sa puneti singurei mana pe carti.
|
Iertare si indurare. In putinele carti pe care le-am citit, nu scrie ca sfintele mironosite erau curve. Ce sa facem, daca adevar de credinta al ortodoxiei ne-a ocolit pana acum si primul loc unde l-am aflat e acest forum ?
Citat:
Dar toate astea sunt posibile numai dupa cainta...
|
Asa este ! Sa ne ierte sfintele femei de orice cuvant rau l-am aduce impotriva lor si sa nu ne rasplateasca acuzatiile noastre, la randul lor acuzandu-ne la Scaunul Domnesc !