Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2013, 11:42:44
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
S.F., chiar nu intelegi nimic? Nimeni nu iti cere sa devii catolic. Nu crezi in primatul petrin, e ok. Ci doar sa nu devii eretic/nepeu, si sa cunosti cu adevarat invatatura propriei Biserici, si sa ii recunosti autoritatea. Ambele cu adevarat. Lasa cultul unei carti care, in afara instrumentarii sensurilor ei de catre cei singuri indrituiti la asta (preotii si episcopii), e doar un obiect mort, ca orice alt obiect, si chiar mai periculos pentru suflet decit o mie de arme nucleare sau psihotronice: daca e folosita necugetat, te aduce sa fii la fel de mort ca orice obiect. Sufleteste.
amice, eu pun DEASUPRA invatatura Bibliei, apoi a Bisericii. O invatatura, fie si ea a Bisericii, care NU are fundament biblic, este PUR omeneasca. Asa si cu invatatura ca Petru a fost episcop la Roma. Biblia spune cu totul altceva. Atunci eu pe cine sa cred: Biblia sau o traditie omeneasca?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana mihailt Biserica Ortodoxa Romana 54 05.03.2014 21:17:15
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică Decebal Biserica Romano-Catolica 1 18.08.2012 14:36:50
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic oana_dinisoni Biserica Romano-Catolica 34 21.04.2011 00:18:17
Imperiul Romano-Bulgar sovidiu Generalitati 3 13.12.2006 15:14:03