![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Deh, poate sunt un picuț misogin și demodat... |
|
||||
|
||||
![]()
vorba lui Pittis:nu conteaza cat de lung am parul (rochia, fusta), important e cat si cum gandesc-apropos de colegele tale. CV-ul conteaza si nu lungimea fustei
Last edited by stefan florin; 23.01.2013 at 22:42:06. |
|
|||
|
|||
![]()
"Calinic, cu mila lui Dumnezeu Episcop al Râmnicului Noului Severin.
Acest lacas s-a cladit din temelie de noi, spre a fi chinovie de parinti monahi. Si fiindca prin partea femeiasca putea sa se aduca vreun scandal monahilor vietuitori acolea, de aceea, sub grea legatura s-au oprit ca de la acest loc sa nu mai treaca inainte, sub nici un chip, parte femeiasca. Iar cele ce vor indrazni a trece sa fie sub blestem si toate nenorocirile sa fie asupra lor, precum: saracia, gubavia si tot felul de pedepse. Si iarasi, cele ce vor pazi aceasta hotarare sa aiba blagoslovenia lui Dumnezeu si a smereniei noastre si sa vie asupra lor tot fericitul bine. Amin. Calinic. Râmnic, 1867" In vara aceluiasi an, dupa innoirea Manastirii Frasinei, o copila din satul Muereasca, care pastea vitele aproape de hotarul manastirii alergand dupa vite, a trecut din greseala mai sus de piatra cu legamantul pus de Sfântul Calinic. In ceasul acela, copila s-a imbolnavit de epilepsie. La rugamintea parintilor ei, preotul din sat a spus despre aceasta Sfântului Calinic, rugandu-l s-o ierte si sa-i citeasca rugaciuni de vindecare. - Ce trista intamplare, a zis blândul episcop.. Sa mergem sa ne rugam pentru dansa. Deci, a venit anume in satul Muereasca si a intrat in casa bolnavei. Copila zacea in pat in grea suferinta. - Ma cunosti? a intrebat-o Sfântul Calinic. Iar bolnava a facut semn din cap ca il cunoaste. Apoi, mângâind-o, i-a zis: - Ai sa t faci sanatoasa; da, da, da ai sa te faci sanatoasa. Eu te-am iertat! Sa ne rugam lui Dumnezeu sa te ierte si El. Apoi si-a pus omoforul peste bolnava, i-a citit rugaciunea de iertare, a stropit-o cu agheazma pe frunte si i-a zis din nou; "Da, da, ai sa te faci sanatoasa!" Si a plecat. Dupa o zi, copila s-a sculat sanatoasa din pat. Si acum sa revenim la topic. |
|
|||
|
|||
![]()
Uitandu-ma la femeile din Parlamentul European, nu am vazut ostentatie. Nu acelas lucru il pot spune despre femeile din Parlamentul României. Aici vei vedea numai femei imbracate dupa ultima moda, cu decolteuri adanci si sani expusi vederii. Dupa mine e dovada proastei cresteri si a parvenitismului.
Nu ma mir, caci intre timp aflam despre canapeaua unui sef de partid, folosit de un coleg si o tanara, nu pentru a dormi... In atare situatie, se cere ca domnisoarele si doamnele din cladirea Parlamentului trebuie sa fie imbracate tip-top, caci avantajele care decurg din aceste "relatii" nu sunt de loc neglijabile. Am inteles de la cei care stiu, ca nu mai e suficient ca sa devi amanta unui sef mare, ci trebuie sa te si stie lumea... Iata deci, la ce foloseste imbracamintea luxoasa. "Aici sunt banii dumneavoastra!" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca esti designer si-l cuceresti pe client prin ideile tale, care simte ca tot ceea ce si-a dorit prinde contur , are mai putina importanta pentru el cum esti imbracat. Extremele (neglijenta sau excentricitate) vor fi percepute drept boeme, iar “normalitatea” - o lipsa de fite , deci oricum esti bine pentru clientul multumit de ceea ce ii prezinti. Insa va dau dreptate, avocatii si medicii sunt campioni la “iesitul in evidenta”, la (semi)lux afisat, uneori dublat de prost-gust. E suficient sa mergi la o intalnire/conferinta/sipozion de-a lor sa vezi cum se prezinta. Instinctul imitatiei functioneaza mai bine in cadrul acestor categorii profesionale si mai putin touch-ul personal. (e impresia pe care mi-o lasa) Last edited by ioanna; 24.01.2013 at 08:29:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
expozitie cu vinzare:detergenti,sapunuri,in general cosmetice.
|
|
||||
|
||||
![]()
In birou nu-ti pui canapele extensibile pentru odihna si relaxare, ci canapele fixe, cu sezut mediu spre tare, daca nu vrei ca oamenii sa se simta prea confortabil si sa se lungeasca cu discutiile, nemaiputand "scapa" de ei
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
poate patronul (angajatorul) apreciaza moda, insa Dumnezeu nu ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu n-am canapea în birou.
D'ai întreb la ce se referea doamna Miha.