![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Întrebare la Radio Erevan:
- Este adevărat că în urma dezastrului de la Cernobîl toată conducerea centralei atomoelectrice s-a sinucis? - Da, în afara secretarului de partid, care nu a fost găsit acasă! Sîntem un grup de ascultători fideli ai Radio Erevan și am dori să aflăm de ce a murit tov.Andropov. - Stimați ascultători, nu știm exact de ce a murit tov.Andropov, tot ce știm e că la autopsie a suferit cumplit. |
|
||||
|
||||
![]()
copilul:
- tati, de ce te-ai căsătorit cu mama? soțul către soție: - vezi, până si copilul este surprins! |
|
|||
|
|||
![]()
accident grav... politistul , la capul unui sofer ranit , in spital :
-Puteti sa-mi spuneti cum s-a intamplat ? - Da , soferita din fata mea a semnalizat stanga.. - Siii??? - Contrar tuturor previziunilor mele , a virat stanga... |
|
|||
|
|||
![]()
- Ai slabit grozav! Ai o dieta noua?...
- Da. Legume - cartofi, morcovi, sfecla... - Le fierbi sau le prajesti? - Le SAP !!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|