![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
este fin voalata de catre cei care strecoara tantarul si inghit camila!! nu mai conteaza cei care intr-adevar, nu vor sa vada!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.calauzaortodoxa.ro/calauz...aiesc-oamenii/ Desi in casa ta esti roman si traiesti dupa cum ai invatat de la strabunii si parintii tai, “afara”, in public, esti “european”, cu haine “nemtesti” si cu pretentia ca ai institutii europene. Dar istoria a mers inainte, si acum ne aflam intr-un alt stadiu. Cine mai crede ca ne aflam stazi intr-o situatie de tipul “formelor fara fond” se insala. Revolutiile, reformele, si mai ales comunismul, au spart acest perete protector al vietuirii private traditionale, al trairii macar in intimitate a celor mostenite de la parinti. Astazi ne aflam in stadiul “omului celui nou”, stadiul “reformatului“, al reeducatului. Astazi fondul insusi este pervertit, pentru ca s-a ajuns la tinta – la sufletul omului. Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...n-actualitate/ ) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() cel mai rau e sa nu vrei sa vezi pe unde calci |
|
|||
|
|||
![]()
Crezi că lepădarea de Hristos poate fi numai una conștientă, așa cum susțin AlinB și Ioanna?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu reusim sa ne obisnuim sa vedem cum ni se toarna in cap texte duhovnicesti pentru a acoperi incompetenta, mistocareala si proasta crestere.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.01.2013 at 21:36:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum, voi nu vedeti lucrurile ca mine? Dar e asa simplu, este asa natural, atat de profund..cum doar eu sunt capabila.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.01.2013 at 21:37:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
este, atata vreme cat distingi inceputul manipularii: ecumenismul si unificarea tuturor religiilor, a unei singure moede mondiale (si aia de neatins), incat cipul RFID pare copil mic!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Suferința este veșnic mântuitoare, pe când cea deșartă este posesie față de bunurile și siguranța acestei lumi(cum bine spui) și este spre osândă; așadar sper că ești de acord că nu e suferință, ci posedare pentru că se face în detrimentul suferinței mântuitoare. |
|
|||
|
|||
![]()
cred ca in fiecare zi ne lepadam de Hristos! a fi perfect constient de lepadare chiar cred ca trebuie inteles in primul rand, trecerea peste interesul propriu, peste voia proprie, peste pareri, desi nu-mi convine (la propriu ) :D! ca atata vreme, cat eu ma gandesc la binele meu material, degeaba fac milostenie, degeaba ma duc duminica la biserica, degeaba citesc Biblia.... daca nu-L simt pe Hristos in viata mea, nici n-am cum sa ma lepad de El!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|