Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2013, 15:15:39
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Cardul bancar, de sănătate, permisul, CI și toate celelalte carduri obligatorii sunt doar o manipulare pozitivă pentru a induce oamenilor părerea că nu e nimic suspect în utilizarea cardurilor, ba chiar e folositor și util și, ATENȚIE(!), comod, acest aspect fiind deja începutul lepădării de Hristos, Care nu a propovăduit comoditatea și siguranța trupească, ci mântuirea sufletească, adică suferința.
Care comoditate, păi crezi că nu e loc și de suferință? Și încă de câtă!! Ai cumva impresia că ratele și dobânzile se plătesc ușor la cămătarii sistemului? Câtă suferință, cât chin, câtă zbatere pentru plata ratelor într-o lume în care fără creditele luate de la hoții cămătari care au distrus economia și o distrug de câteva secole încoace nu vei mai putea face nimic! Ai cumva impresia că este ușor să fii sclav într-un sistem totalitar așa cum se anunță sistemul viitor? Numai că toată această suferință nu este una spre mântuire, este numai pentru bunurile și siguranța acestei lumi. Dar ce a zis Hristos? "Îndrăzniți, căci Eu am biruit lumea"!!

Și până la urmă al cui sistem este? Cine sunt paznicii? Păi dacă ne uităm că în SUA este vorba despre Obama (care și el până la urmă este o simplă slugă, un simplu executant manevrat de Păpușari), dacă ne uităm că Obama este cel care vrea să impună "căsătoriile" homsexualilor, este cel care îi numește pe khazari ca fiind Poporul Ales al lui Dumnezeu începem să ne dăm seama al cui sistem este și care este scopul sau care este unul dintre scopuri: distrugerea moralei publice creștine, băgarea creștinilor în catacombe, expulzarea lui Hristos și a Bisericii din spațiul public exclusiv în spațiu privat, iar la vedere vor rămâne "creștinii" ăia care vor închide gura și vor spune "Am înțeles! Să trăiți!"; unii își mai aduc cu siguranță aminte de ce ode se aduceau marelui conducător (marelui criminal și antihrist, khazaro-bolșevicul Djugașvili) Stalin prin anumite reviste bisericești ortodoxe rumânești.
Vechi 25.01.2013, 21:03:20
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Red face

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Care comoditate, păi crezi că nu e loc și de suferință? Și încă de câtă!! Ai cumva impresia că ratele și dobânzile se plătesc ușor la cămătarii sistemului? Câtă suferință, cât chin, câtă zbatere pentru plata ratelor într-o lume în care fără creditele luate de la hoții cămătari care au distrus economia și o distrug de câteva secole încoace nu vei mai putea face nimic! Ai cumva impresia că este ușor să fii sclav într-un sistem totalitar așa cum se anunță sistemul viitor? Numai că toată această suferință nu este una spre mântuire, este numai pentru bunurile și siguranța acestei lumi. Dar ce a zis Hristos? "Îndrăzniți, căci Eu am biruit lumea"!!

Și până la urmă al cui sistem este? Cine sunt paznicii? Păi dacă ne uităm că în SUA este vorba despre Obama (care și el până la urmă este o simplă slugă, un simplu executant manevrat de Păpușari), dacă ne uităm că Obama este cel care vrea să impună "căsătoriile" homsexualilor, este cel care îi numește pe khazari ca fiind Poporul Ales al lui Dumnezeu începem să ne dăm seama al cui sistem este și care este scopul sau care este unul dintre scopuri: distrugerea moralei publice creștine, băgarea creștinilor în catacombe, expulzarea lui Hristos și a Bisericii din spațiul public exclusiv în spațiu privat, iar la vedere vor rămâne "creștinii" ăia care vor închide gura și vor spune "Am înțeles! Să trăiți!"; unii își mai aduc cu siguranță aminte de ce ode se aduceau marelui conducător (marelui criminal și antihrist, khazaro-bolșevicul Djugașvili) Stalin prin anumite reviste bisericești ortodoxe rumânești.
o sinteza edificatoare si pertinenta, cred eu!
(foarte obositor sa discuti asa in contradictoriu cu oameni necunoscuti) si incapatanati!!!
Vechi 25.01.2013, 21:32:17
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
o sinteza edificatoare si pertinenta, cred eu!
(foarte obositor sa discuti asa in contradictoriu cu oameni necunoscuti) si incapatanati!!!
Crezi că lepădarea de Hristos poate fi numai una conștientă, așa cum susțin AlinB și Ioanna?
Vechi 25.01.2013, 21:46:36
Senior Member

Implicit

Citat:
Crezi că lepădarea de Hristos poate fi numai una conștientă, așa cum susțin AlinB și Ioanna?
cred ca in fiecare zi ne lepadam de Hristos! a fi perfect constient de lepadare chiar cred ca trebuie inteles in primul rand, trecerea peste interesul propriu, peste voia proprie, peste pareri, desi nu-mi convine (la propriu ) :D! ca atata vreme, cat eu ma gandesc la binele meu material, degeaba fac milostenie, degeaba ma duc duminica la biserica, degeaba citesc Biblia.... daca nu-L simt pe Hristos in viata mea, nici n-am cum sa ma lepad de El!
Vechi 25.01.2013, 21:55:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
cred ca in fiecare zi ne lepadam de Hristos!
Gândește-te bine la pericopa evanghelică referitoare la înfricoșătoarea judecată a lui Hristos. Unii sunt trecuți "de-a dreapta" spre moștenirea împărăției, iar alții sunt trecuți "de-a stânga" la osândă. Dar ce le spune Hristos Judecătorul? "Am fost gol și nu m-ați îmbrăcat, etc...", la care judecații răspund întrebând "Dar când s-au întâmplat acestea?", iar Hristos le răspunde cum scrie în Evanghelie. Asta arată că lepădarea de Hristos poate să fie și fără să îți dai seama că faci acest lucru, că există și o lepădare inconștientă să-i zicem, ceea ce contrazice afirmațiile cipofililor.
Vechi 25.01.2013, 22:08:08
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
Asta arată că lepădarea de Hristos poate să fie și fără să îți dai seama că faci acest lucru, că există și o lepădare inconștientă să-i zicem, ceea ce contrazice afirmațiile cipofililor.
După ce Hristos ne-a arătat că El este în tot sărmanul, nu ne mai putem lepăda inconștient. Știm unde este El și știm ce este lepădarea de El. Ne-a spus-o, nu mai trebuie să bâjbâim, să căutăm lepădări închipuite. Din contră, preocupați de „pecetea” cipului, poate trecem nepăsători pe lângă Hristosul din omul sărman sau necăjit.
Vechi 25.01.2013, 22:08:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Gândește-te bine la pericopa evanghelică referitoare la înfricoșătoarea judecată a lui Hristos. Unii sunt trecuți "de-a dreapta" spre moștenirea împărăției, iar alții sunt trecuți "de-a stânga" la osândă. Dar ce le spune Hristos Judecătorul? "Am fost gol și nu m-ați îmbrăcat, etc...", la care judecații răspund întrebând "Dar când s-au întâmplat acestea?", iar Hristos le răspunde cum scrie în Evanghelie. Asta arată că lepădarea de Hristos poate să fie și fără să îți dai seama că faci acest lucru, că există și o lepădare inconștientă să-i zicem, ceea ce contrazice afirmațiile cipofililor.
Hehe...hai sa-ti raspund de data asta, ca s-ar putea fi spre folosul tau desi nu pari a fi genul care sa priceapa realitati care sunt in afara nebuloasei din capul lor.

Deci respectivii nu ca nu stiau, ci ignorau anumite realitati spirituale, adancindu-se in fatarnicie, ipocrizie sub o masca duhovniceasca.

Vezi ca si tu s-ar putea sa te afli pe drumul asta.

Mai bine te-a confrunta cu propri demoni, alergatura asta pe N forumuri cu un efort pretins justitiar ignorat in esenta de 99,9% din audienta, nu te scuteste de asa ceva.
Doar intarzie momentul si cu cat il intarzii mai mult, cu atat surpriza s-ar putea sa fie mai neplacuta.
Vechi 25.01.2013, 22:13:49
Senior Member

Implicit

Citat:
inteleg!! aici mai mult ca sigur intervine, justificarea de sine, ceva gen "n-am avut incotro"!! dar mai sunt si cei in genul martorilor lu iehova (adica lupilor cu blana de oaie) care se incadreaza in cuvantul Evangheliei: Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne! N-am proorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău? Atunci le voi spune curat: Niciodată nu v-am cunoscut depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege.”... iar in invalmaseala de zi cu zi se intampla sa nu mai poti pur si simplu sa lupti si poc, ai cazut!
Vechi 25.01.2013, 22:31:47
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
Categoric, DA!
Însă, atenție! Conștient nu înseamnă iluminat, ci conform cu învățătura ortodoxă primită; altfel spus, lepădarea va fi foarte insidioasă și nu va părea a fi în contradicție cu Duhul Sfânt, dar va fi doar ”părelnică” (peste 90%) deoarece manipularea alegerii va ținti spre stricarea echilibrului materie/spirit, spre supremația materiei în folosul ”dumnezeilor” acestei lumi.

Tocmai pentru că prea mulți oameni vor alege greșit în contradicție cu Facerea(raport materie/spirit) și cu rugăciunea domnească (”...precum în cer așa și pe Pământ...”) ”țărâna” își va restabili natural echilibrul.

Așa cum adineaori n-ai sesizat confuzia dintre suferință și posedare, e bine că ai întrebat și ai fost avertizat.
Vechi 25.01.2013, 22:50:02
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Categoric, DA!
Ei fi și tu un pui de papă infailibil.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34