Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2013, 21:47:37
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Antonia,

Daca ar fi asa cum spui tu, ca a avea un act cu cip e lepadare, chiar fara sa puna nimeni problema lapadarii, atunci inseamna ca toata ortodoxia in afara de cei de la Petru Voda sunt lepadati.
Citeste comunicatele sinoadelor ortodoxe: cel al Rusiei, al Ucrainei, chiar al Greciei.
Nici unul NU a spus ca avea act cu cip e lepadare sau pierderea harului.
Vechi 26.01.2013, 21:55:28
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Decebal,

Povestea cu cipurile nu are legatura deocamdata cu experimentul Pitesti.
In acesti ani, in Romania, s-au intamplat lucruri mult mai grave sub aspectul libertatilor personale decat povestea cu cipurile. Nimeni NU a luat atitudine.
Parintele Iustin nu numai ca nu a luat atitudine, dar indemna oamenii satui de abuzurile guvernarii basiste sa stea in case si sa nu iasa in Piata Universitatii.
Unde era parintele Iustin atunci? Unde erau cipofobii?
Eu am fost acolo, in piata, de cateva ori, fiindca mi-am simtit libertatea amenintata la modul concret de abuzurile care se petreceau.
In timpul asta altii filozofau despre cipuri si alte lucruri care deocamdata , repet deocamdata, sunt pure fabulatii (cel putin faza cu implantarea).
Asa ca, recomand celor care se considera dizidenti impotriva sistemului sa se gandeasca daca sunt cu adevarat oameni liberi sau pur si simplu oameni fara discernamant.
Vechi 26.01.2013, 22:14:10
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Antonia,

Daca ar fi asa cum spui tu, ca a avea un act cu cip e lepadare, chiar fara sa puna nimeni problema lapadarii, atunci inseamna ca toata ortodoxia in afara de cei de la Petru Voda sunt lepadati.
Citeste comunicatele sinoadelor ortodoxe: cel al Rusiei, al Ucrainei, chiar al Greciei.
Nici unul NU a spus ca avea act cu cip e lepadare sau pierderea harului.
Lumea se indreapta spre un dezastru. Se incearca, la varf, coruperea ierarhilor pentru a fi corecti politic si marginalizarea duhovnicilor marturisitori. Pe asta se merge. Nu ajunge oricine ierarh. Asa ceva a mai fost in istorie. O parte dintre ierarhii ortodocsi au alta treaba acum: se pupa cu catolicii si cu alte culte pentru a instaura ecumenismul! Cum ai vrea sa vorbeasca ei despre cip? Altii tac pur si simplu sau vorbesc in soapta. Fara ajutorul explicit sau tacit al ierarhilor, aceasta lucrare vicleana nu poate inainta.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34