![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Antonia,
Daca ar fi asa cum spui tu, ca a avea un act cu cip e lepadare, chiar fara sa puna nimeni problema lapadarii, atunci inseamna ca toata ortodoxia in afara de cei de la Petru Voda sunt lepadati. Citeste comunicatele sinoadelor ortodoxe: cel al Rusiei, al Ucrainei, chiar al Greciei. Nici unul NU a spus ca avea act cu cip e lepadare sau pierderea harului. |
|
|||
|
|||
![]()
Decebal,
Povestea cu cipurile nu are legatura deocamdata cu experimentul Pitesti. In acesti ani, in Romania, s-au intamplat lucruri mult mai grave sub aspectul libertatilor personale decat povestea cu cipurile. Nimeni NU a luat atitudine. Parintele Iustin nu numai ca nu a luat atitudine, dar indemna oamenii satui de abuzurile guvernarii basiste sa stea in case si sa nu iasa in Piata Universitatii. Unde era parintele Iustin atunci? Unde erau cipofobii? Eu am fost acolo, in piata, de cateva ori, fiindca mi-am simtit libertatea amenintata la modul concret de abuzurile care se petreceau. In timpul asta altii filozofau despre cipuri si alte lucruri care deocamdata , repet deocamdata, sunt pure fabulatii (cel putin faza cu implantarea). Asa ca, recomand celor care se considera dizidenti impotriva sistemului sa se gandeasca daca sunt cu adevarat oameni liberi sau pur si simplu oameni fara discernamant. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|