Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2013, 22:15:49
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Crezi ca fotografia parintelui Arsenie Boca prin care vrei sa ne impresionezi iti confera si autoritatea morala a parintelui?
În lipsă de argumente te legi de avatarul meu? Ce lăgătură avatarul cu discuția noastră? Nu încerc să impresionez pe nimeni cu această poză. Poate totuși revii și încerci să porți o discuție la subiect și nu să bați câmpii.

ps: dacă am ajuns să fim impresionați de un avatar și de a ne impune printr-o poză, e foarte grav. Din nou penibil aș putea spune!

Citat:
Crezi cumva ca parintele Arsenie Boca, daca ar mai fi trait, ar fi fost cipofil, ca tine?
Faptul că nu sunt de acord cu ”penibilul” pe care l-ai adus de atâtea ori ca argument, asta înseamnă că sunt cipofil? Nu e prima dată când apelezi la o asemenea atitudine (de ex când nu am fost de acord cu protestele de stradă).

Poate studiezi cu multă atenție viața părintelui și vezi cam ce atitudine a avut față de regim și față de ierarhie, cum s-a supus și cu câtă smerenie. Poate îmi dai exemplu de vreun protest făcut de părintele! Îl aștept, poate așa mă vei convinge și pe mine.

Citat:
Atunci de unde atata inversunare impotriva celor care iau atitudine impotriva implantarii?
Poate încerci să faci diferența între a fi împotriva implantării și ”deraierile” tale, rătăcirea ta de la învățătura Bisericii. Uite aici ți s-a explicat destul de clar cam pe unde te situezi.

Citat:
Cand vrei sa-i dai cuiva un sfat fratesc nu-l amesteci cu otrava.
Otrava o vezi tu, umbrită de ”duhul dreptății” și al luptei cu frica și frustrările din tine.

Citat:
La capitolul ,,greseli"', nu ma bat cu pumnul in piept ca nu as avea, ca altii.
Bingo! Cum o fi să greșești și în același timp să propovăduiești adevărul? Care adevăr? Adevărul tău, personal, interpretat de tine? Ceea am vrut să semnalez este faptul că în ciuda greșelilor făcute tu susții că propovăduiești dreapta credință.

Citat:
Ma bucur cand imi spune cineva ca gresesc, dar il consider rau intentionat cand vad ca vrea sa-si hraneasca orgoliul scotandu-mi paiul din ochi...
După cum am anticipat, nu vei înțelege, numai probabil când îți vei sparge capul. Probabil mai e nevoie de ceva timp să te convingi tu singură.

Citat:
Am cunoscut duhovnici cu viata sfanta si nu spun nimic din capul meu.
Dacă nu ai spune din capul tău i-ai lăsa pe ei să vorbească. Hai spune-mi, câți dintre duhovnicii care ți-au vorbit ți-au dat binecuvântare să vorbești? Dar atenție: să vorbești cu argumentele aduse de tine! Și ce te-au sfătuit? Concret: ți-au spus să ieși în stradă? Ți-au spus să induci confuzia și teama pe forumuri? Așa ca să te fac să înțelegi...uită-te câte pagini au fost scrise...și câte sunt de folos?

ps: ceea ce am vrut să semnalez este faptul că umbriți ceea ce au vrut să spună și să transmită duhovnicii. Eu din câte rețin au vorbit de pace și de întărirea credinței și nicidecum de cipofobia asta pe care îcercați să o înduceți și altora.

Citat:
M-am informat indelung pe aceasta tema cu mult inainte de a lua atitudine parintele Iustin Parvu.
Da am observat cât de bine ești informată: d'ale apologeticum, siteu-ri sectare, judecătoare sărite de pe fix, protestele de stradă pe care eu nu le pot numi decât paranghelii. Observi cât de ușor ridici mingea la fileu? Sper să înveți ceva din toată bălăcăreala asta, nici mie nu place.

Citat:
M-am informat indelung pe aceasta tema cu mult inainte de a lua atitudine parintele Iustin Parvu.
Bietul părinte Iustin, oare asta își dorește el? Oare asta cere el zilnic în rugăciuni? Dezbinare, tulburare, frică? Oare nu pentru pacea, bunăstarea noastră se roagă? Și noi ce facem: proteste și alte minunății?

Citat:
Am citit mult pe aceasta tema si am urmarit evolutia fenomenului si incercarea disperata de a atrage Biserica intr-o directie gresita.
Până acum dovedești contrariul.

ps: aștept niște răspunsuri concrete și la subiect. Dacă nu ești în stare te rog nu mai bate câmpii.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34