![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai tu ai spus-o!
Si daca muntele trebuie sa vina la mahomed.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
muntele să stea unde îi este locul. iar eu îl voi ocoli. dar când îmi aruncă pietre pe șosea, le dau la o parte. și mai pun și indicatoare cu "atenție cad pietre". |
|
|||
|
|||
![]()
Si Saul din Tars a fost unul care a tinut hainele celor care l-au ucis pe Stefan cu pietre...si a ajuns - Sf.Pavel -apostolul neamurilor!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ca sa reintram in fagasul thred-ului si el prigonea crestinii ca tu acuma icoanele!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
până atunci o trec la capitolul "povestiri". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
le vreau acolo unde le este locul. și că tot pomenea cineva de Tabelul lui Mendeleev, de ce nu putem să ip poștal în biserici? |
|
|||
|
|||
![]()
,,Cere si ti se va da, bate si ti se va deschide, cauta si vei afla...''
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
până ... am aflat că nu are cine să îmi răspundă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa sti ca si eu am cerut odata sa fie pusa o persoana la locul ei. Si a fost! Diferenta era ca acea persoana eram eu - eu nu eram la locul meu - eram prea sus!!! Asa ca faza cu am cerut 12 ani nu te cred! Raspunsurile le primesti dar nu le accepti. Desi nu sunt fan AlinB, trebuie sa recunosc ca a zis o chestie extraordinara. Si anume ca daca iti raspunzi sincer la problemele tale, multe intrebari si frustrari dispar! n-am inteles prea bine ce ai vrut sa intrebi.pls explica Last edited by Crestin_Simona; 28.01.2013 at 19:12:26. |
|