![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Am oferit pur si simplu un raspuns, fara conotatii volitive sau aspirationale. Daca am afirmat ca intentia noastra trebuie sa fie aceea de a vana aceasta super-minte, super-putere dumnezeiasca, atunci imi cer iertare din adancul inimii si fac metanie inaintea ta. Daca nu am afirmat asa ceva, de ce imi imputi aceasta greseala? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Aici iti dau dreptate. Daca nu o citesti cu inima, o sa-ti dai seama ce jalnice sunt toate supozitiile si aberatiile. Cu adevarat niste naluciri, mare cuvant ai spus.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Mai mult, nu ai intarit completarea mea. Daca o faceai, nu aveam motive sa iti reprosez ceva, dar nu ai facut-o. Esti de acord cu completarea mea? Este ea una a crestinului? Este lunecoasa informatia pusa de tine daca nu vine si "adaosul" pe care am indraznit sa il pun? Nu e nevoie sa imi dai dreptate, doar sa iti spui opinia. Ba chiar, daca gresesc undeva, ca om crestin, atunci te rog sa imi arati. Iti voi multumi cu toata recunostinta!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Modul prezentat de tine reprezinta abordarea corecta motivationala. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu stiu cat e de corect cum am scris, sper ca este, cata vreme invat sa devin crestin. 

Daca e totusi corect iar tu crezi ca am facut o buna completare, iti multumesc pentru feed-back. Si te rog sa ma ierti pentru iuteala care a aparut la un moment dat... Am gresit. Iarta-ma!  | 
| 
 |