![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite in neamul meu nu suferea nimeni de intoleranta la lactoza,pana la mine. Ce mamaliga cu lapte? Ce lapte cu cacao? Sau inghetata??! Toata copilaria am suferit de crampe ,spasme si arsuri dupa consumul de lapte si nimeni nu a pus cap la cap aceasta idee . Asta si pt ca abia de curand s-a auzit de intoleranta la lactoza,nefiind raspandita. De carne nici nu mai vorbesc...De mic copil carnea si oualele(mirosul lor)imi facea greata,imi creau repulsie.Ca sa le pot manca(ca eram fortata si santajata emotional)le acopeream cu condimente= la un ou fiert mancam cam o treime de borcan de mustar;carnea la fel, cu mustar sau exces de sare. Ma gandesc ca sunt si altii care asa s-au nascut ca si mine ,iubitori de frunze verzi,migdale si radacinoase :)) Iar la mosie,la bunici,chiar cam tineau animalele de decor:gainile doar pt oua ,oi si capre pt lapte ,nimeni nu s-ar fi indurat sa le taie pt carne.Bunicii mei foloseau carnea ca si pe un condiment: putina,doar pt gust! Nici dupa lapte nu se omorau,aveam in fiecare zi ceai de musetel,menta si tei cu lamaie-la micul dejun. In rest,verdeturi,legume si fructe din gradina.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 04.02.2013 at 10:08:09. |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|