Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2013, 17:35:34
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Unde spune că trebuie să accesăm un forum în vederea înduhovnicirii noastre? Mai nou intrăm pe forum decât să plecăm genunchii la rugăciune sau să mergem la biserică. Asta îmi sună și mie, nu e doar pentru tine.

Mă faci să râd. E ca și cum ai spune: mai demult nu erau erezii ca acum, nu erau certuri între creștini.

Păi la ce poliloghie aduceți este normal să primiți răspunusuri pe măsură. Nici eu nu sunt de acord cu "miștocărerile" și recunosc că uneori m-am făcut părtaș lor. Îmi pare rău și îmi cer iertare.

Nu înțeleg de ce ne tot plângem atât. Nu spune nicăieri că numai un creștin ortodox poate intra pe forum și oricum e foarte greu să ții sub control o asemenea cerință, adică e chiar imposibil.
DAr unde spune ca nu trebuie accesat acest forum pentru induhovnicirea noastra?!? Lumea intra si intreaba, atunci cand cauta un raspuns; si de multe ori a si primit raspunsul cautat. Dar pe atunci inca nu erai membru al forumului; accesand insa topicurile din 2006 vei vedea diferenta de ton in adresare. Pe atunci forumul era inca crestin-ortodox.

Nu amesteca ereziile cu certurile.

Nu e suficient sa iti ceri iertare pentru mistocareli, mai trebuie sa iti propui sa nu repeti greseala, si chiar sa nu o faci. Cand esti tentat, mai bine stergi mesajul.

Oare faptul ca numele forumului este "Crestin-Ortodox", nu inseamna ca este dedicat celor, care sunt ortodocsi?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34