Citat:
În prealabil postat de ioanna
Nu, era o curiozitate; de aceea am intrebat daca de pe contul Eliza-Georgiana posteaza doua persoane. E curios cum folosesti diacritice, iar in postul urmator, dupa cateva minute, nu le mai folosesti deloc, ca sa nu mai spun de stilul diferit de exprimare :) Imi cer scuze, n-am vrut sa te superi, dar chiar am avut senzatia ca Eliza de #734 e diferita de Eliza de la #735 .
|
daca senzatia a fost diferita e din cauza ca nu terminasem de scris mesajul ca sa-l trimit direct din casuta de pe site si l-am salvat in word ca a trebuit sa inchid calculatorul, wordu meu e in romana si-mi subliniaza cuvintele fara diacritice, asa ca l-am continuat pe pagina separata si cand l-am postat n-am mai facut conversia. imediat insa am observat si mistocarelile lui Alin si evident ca m-am suparat!
s-ar parea ca asa se procedeaza: se aplica tehnica intimidarii in discutiile pe forum pentru a "potoli" revolutionarii! Se muta discutia de la subiectul topicului fie la cel care a lansat topicul fie la cel/ cea care doreste sa obiecteze constructiv. De obicei, pe astfel de oameni, nu ii intereseaza discutia ci doar sa "puna la colt" pe cei care deschid astfel de subiecte-problema! noi nu vrem probleme! vrem sa "pastem fericiti"...
Cand un om nu e in stare sau ii e mai dificil sa aduca contra-argumente, ataca persoana! Un simplu joc psihologic.....
si tocma' cine constata asta?? un "ateu-agnostic" care-a fugit mancand pamantul din fata "iubirii" credinciosilor ortodocsi

Doamne apara si pazeste!! te pomenesti ca pe el l-o primi mai repede Dumnezeu in Imparatie daca-l vede cautand Adevarul cu toata ravna!
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...5&postcount=13
aici se merge pe principiul "toti vor pieri numa' eu ma voi mantui", cand Parintii ne spun ca-i exact invers