![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Ce e atat de greu de dat un raspuns? A. nu am duhovnic deci n-am cum sa-i spun ce ma bantuie B. am duhovnic dar nu i-am vorbit despre asta C. am vorbit duhovnicului despre asta si el mi-a spus sa-mi bag mintile in cap dar nu vreau D. am vorbit cu duhovnicul despre asta si el este cipofob deci mi-a zis sa cipofobesc si pe altii cat se poate Citat:
Nici una din voi doua (Miha si Eliza) nu aveti duhovnic. Probabil nici macar o biserica in jur care sa o frecventati macar saptamanal. Si credeti ca puteti compensa instrainarea de Biserica si Dumnezeu insusindu-va niste teorii "fancy" prezentate de unii drept "cutting-edge" ortodox. Citat:
Citat:
Elizei i s-a atras nu o data atentia ca bate campii, cu copy-paste -uri "duhovnicesti" (la sursa da, din condeiul ei ba) doar ca sa evite intrebari incomode. Citat:
Cu alte cuvinte, doar cei care sunt de aceeasi parere cu tine au dreptul "sa-si impuna" (de fapt sa spuna) punctul de vedere. Iar ovidiu cred ca are un punct de vedere destul de bine conturat si de fapt i-ai si reprosat asta nu o data (ca nu gandeste ca tine) daca tie iti place sa te pacalesti cu ideea ca nu prea e hotarat.... Citat:
Citat:
Cerem altora sa nu judece, dar noi judecam, cerem altora sa-si masoare vorbele dar noi nu ni le masuram, si tot asa. Cand cineva aduce un argument solid, fluturam atac la parintele Iustin si alte adevarate tehnici de manipulare. Si culmea ipocriziei, vorbim de manipulare in dreptul altora.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.02.2013 at 17:10:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai ce, BOR are opinie separata atat in privinta Tainei spovedaniei cat si a celor sapte Taine fata de Biserica Ortodoxa de pretutindeni? Si daca am duhovnic rezulta ca sunt absolvita de greseli/ pacate? sau ca daca parintele nu-mi da voie sa ma impartasesc foarte des, fiind mai sever, inseamna ca Sfanta Impartasanie are termen de garantie? Ma uit la ceas si vad ca la ora 12 a expirat timpul de la ultima Euharistie si deci gata a plecat Hristos de la mine?? Sau tu consideri (in nesfarsita simpatie ecumenista fata de cei de alte confesiuni - dupa ale caror aplauze tanjesti) ca….. “Practic, o data spovedit, se poate impartasi toata viata fara spovedanie”?? ca vorba ceea... "unde scrie", daca nu exista norme.... http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=381 Nu cumva e mult mai confortabil sa “demonstrezi” public legandu-te de remarca lui Miha/Anca cum ca n-am duhovnic si ca implicit nu stiu cum o fi aia Biserica din moment ce “m-ai prins” ca nu o freventez si astfel iti asiguri “succesurile” admiratorilor, decretand ca imi …..“insusesc niste teorii fancy prezentate de unii drept 'cutting-edge' ortodox”!! admirabil jucat! Ia uite ce rapid m-ai “demascat”!!! Cred ca lucrurile trebuie lamurite: faptul ca m-ai ironizat si ridiculizat in toate felurile, inclusiv cu “chatter robot”ul, treaca/mearga, erai chiar mai amuzant decat Mihai cu “cititul profilului biometric de pe partia de schi”, dar sa insiunezi c-as fi “stilista” sau si mai si…. ca sunt dintr-o “secta care incearca sa-si ascunda cat mai bine actiunile subversive indreptate impotriva BOR” deja consider ca te departezi mult prea mult de bunul simt cu care ar trebui discutat cu cineva! Adica tu, un ecumenist convins strigi la mine c-as fi “sectara”? bravo tovarase!! Cel mai bine ne regasim cu adevarat autentic in cuvantul marelui Petre Tutea - Sa faci treisprezece ani de temnita pentru un popor de idioti! – astia suntem fara suparare ![]() Un semnal de alarma ca e “ceva” ce da de banuit la tine l-am constatat prin replicile despre Miscarea Legionara cand am postat Acatistul Sfintilor Inchisorilor: http://www.crestinortodox.ro/acatist...ori-67112.html la care tu de pe “metereze” ai sarit calul cu gratia cu care te-a caracterizat Ovidiu: “Si in ziua de azi fostii legionari si simpatizantii lor incearca sa legitimeze asasinatele politice pe care le-au comis. In schimb, unii din cei care se dau peste cap cu canonizarea lor, scriu acatiste chiar si pentru ucigasi.” http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=591 are deci vreo importanta pentru tine care atat de senin te intrebi “Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat?” - cand se cunoaste prea bine ce s-a intamplat atunci, cum prin diferite taieri si “ajustari” din Crez s-a ajuns la ideea ca Sfântul Duh purcede de la Tatăl și de la Fiul (Filioque) – are deci vreo importanta faptul ca martirul Valeriu Gafencu, un Sfant al Inchisorilor comuniste, a fost canonizat? http://www.crestinortodox.ro/sfinti/...or-123622.html intrebarea e retorica! Alt semnal de alarma e acela ca te bucuri nespus de mesajul purtatorului de cuvant al Patriarhiei cand spune ca ar fi primul care-si va face pasaport biometric. Chiar ti-a “uns” inima de informatician declaratia asta nu? Lucru care ti-a dat un asemenea curaj (a se citi tupeu de ultima speta) sa faci harcea-parcea pe toti preotii care striga precum glasul in pustie al Inaintemergatorului Domnului: Nu luati actele biometrice!! Culmea e ca aceiasi Parinti sunt si impotriva ereziei ecumeniste, calificand-o ca fiind Hula impotriva Duhului Sfant!! si intre timp tu cu nonsalanta arunci la plesneala vorba: “Cine foloseste anti-ecumenismul ca instrument de atac la adresa BOR”?!! Adica Parintele Staniloae, vorbind impotriva ecumenismului si afirmand ca - Eu nu sunt pentru ecumenism! A avut dreptate un sarb, Iustin Popovici, care l-a numit panerezia timpurilor noastre! Biserica Romano-Catolica si Biserica Ortodoxa nu sunt doua surori. Nu exista decat un singur cap al Bisericii, Iisus Hristos. Nu poate exista decat un singur trup, adica o singura Biserica. Deci notiunea de Biserici surori este improprie!! Părinții erau foarte îngăduitori cu toate păcatele, însă când vedeau o erezie, când vedeau că este atacat adevărul lui Hristos, atunci săreau cu toată puterea ca arși! O dată ce păstrezi integritatea învățăturii, păstrezi o posibilitate să-i readuci pe oameni din păcat. Pe când dacă, o dată ce te-ai despărțit ca eretic de adevăr, pierzi orice șansă să realizezi unitatea!! – se face “instrument de atac la adresa BOR”???? http://www.razbointrucuvant.ro/2011/...0%9D-si-audio/ Sau Parintii Arsenie Papacioc: "Sunt impotriva! Pe viata si pe moarte impotriva! Ce ecumenism?", Ardian Fageteanu: "Ecumenismul este o erezie, erezia secolului XX", Ilie Cleopa: "Noi ortodocsii suntem putini dar suntem Biserica intreaga. Noua nu ne lipseste nimic! Noi n-avem ce imprumuta de la protestanti dar nici de la catolici!", Iustin Parvu: "Ecumenismul nu e nascut din parerile bisericilor, ci din gandirea proprie a unor pastori ce nu au nimic profund crestin si religios in ei ci doar o viata politica", Arsenie Boca: "Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa", Cuv. Paisie Aghioratul: "Cu durere in suflet marturisesc ca, dintre toti filounionistii (ecumenistii n.e.) pe care i-am cunoscut, nu am vazut pe nici unul sa aiba nu miez, dar nici macar coaja duhovniceasca. Cu toate acestea, stiu sa vorbeasca despre dragoste si unire, desi ei insisi nu sunt uniti cu Dumnezeu, fiindca nu L-au iubit." Sf. Efrem Sirul: "Vai acelora care se intineaza cu blasfemiatorii eretici! Vai acelora care batjocoresc Dumnezeiestile Scripturi! Vai de cei citi murdaresc sfinta credinta cu eresuri sau incheie vreo intelegere cu ereticii! http://www.credo.ro/ecumenism.php Toti acesti marturisitori sunt parte din “instrumentul” ala de care tot bolborosesti acolo?? Cat despre acel infam cuvant de deruta “Cine a adoptat doctrina cipofobica la nivel oficial? R: BOSV” iti dovedeste “calitatea” de lup in blana de oaie! – adept al ecumenismului! Esti obsedat de BOSV-ul asta ca nici nu mai distingi “nivelurile oficiale”. in Romania e declarata oficiala “doctrina cipofobica”???? sunt preotii nostri membri BOSV si se impun "oficial"? Poftim cine te elogiaza, un “frate” catolic! Tu “pupa-te” cu cine vrei dar ai grija ca ti se vad cornitele. sau coltii…. ca de in tehnologia moderna te poti “transforma” in ce vrei tu…. Rugamintea mea din tot sufletul e ca pe viitor cand vei lua piatra cea mare s-o arunci ca sa-mi arati greseala colosala in privinta “postarilor pe langa subiect” , “tehnici de manipulare” si alte asemenea bobarnace (meritate sau nu) e sa-ti speli mai intai bine fata de balele dilailei, altfel lovitura ta poate avea efect de bumerang! Q.E.D. iti zice prietenul? As crede mai repede ca vae victis – pentru ca din cuvintele tale vei fi găsit drept, și din cuvintele tale vei fi osândit (Matei 12:37) ![]() sa dea Domnu' sa-ti revii, ca daca te ia de tot valul "unitate in diversitate" crezi ca mai conteaza un cip in muschi ca sa te stii lepadat? cat priveste "argumentele solide" si "fluturatul cu atac la parintele Iustin" comentariile sunt de prisos ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma chinui sa gasesc o explicatie si nu reusesc iar o parte din concluzii se indreapta in directia asta. Ca totusi se pare ca niste cunostinte de baza despre folosirea internetului si a forumului aveti. Deci ce legatura are topicul respectiv - "EREZIILE romano-catolice" cu discutia de aici "Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA" , si ce legatura ai mataluta cu postarea asta, citata de mataluta, care i-am adresat-o userului catolic? Sunteti catolica cumva? Sa mai mentionez ca n-ati inteles nimic din ce am scris pe topicul respectiv? Suferiti chiar atat de profund de lipsa de bagare in seama, incat va agatiti de orice farama de atentie care nici macar nu va este adresata domniei voastre ci altora? Ma agat de aceasta speranta, ca daca mi-o spulberati si pe asta, nu ramane decat un singur raspuns, cel afirmativ la intrebarea cu care am deschis aceasta postare. Restul nu mai comentez pentru ca oricum este pe langa subiect cum suntem obisnuiti, in lipsa de intelect pe subiect, distinsa si venerabila domnisoara trebuie sa divagheze cumva, niscai politie politica, niscai injuraturi mai subtile si deloc subtile, etc. In cazul in care cineva este totusi tentat sa ia de bune elucubratiile matale, ca si cand ar avea la capat un oaresice rationament de om asezat, sunt dispus sa accept intrebari si sa dau lamuriri. In ceea ce va priveste pe mataluta, consider ca sunteti fara speranta in viitorul apropiat si daca n-ati observat, in baza acestei concluzii trasa si fara ajutorul ultimelor postari ale dvs., nu v-am mai adrisat cine stie ce de ceva vreme si cu atat mai putin de acum inainte.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.02.2013 at 01:16:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Si acum sa revenim "on topic", asa imbacsit cum e, ca sa nu para si asta fara speranta si sa fie inchis.
Inca un argument ca cipofobia "ortodoxa" este defapt de origine neoprotestanta. Filmul "Six", de origine certa neoprotestanta, vehiculat si la noi in cadrul curentului cipofob "ortodox", curent cipofob care aparut 5 ani (2009) dupa acest film neoprotestant din 2004. Ideile neoprotestante de la baza lui fiind fara doar si poate mai vechi decat data aparitiei filmului sunt exact cele care au fost vehiculate si la noi de cipofobi: 1. implantul cu cip, conectat la o retea prin satelit 2. implatul cu cip modifica comportamentul, vointa, etc. 3. "fiara" nu are nimic in mod direct cu crestinii, cei care nu accepta cipul sunt inchisi dar li se permite sa faca lecturi biblice in inchisoae, singura conditionare sub pedeapsa cu moartea (dupa un timp de gandire si studiu biblic ![]() In opozitie cu carte Apocalipsei care spune: "Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei." "Și i se vor închina ei toți cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului celui înjunghiat." Cu alte cuvinte, adevarata conditionare sub pretul vietii este cea legata de inchinare la fiara, nu de acceptarea vreunui implant - care de altfel tine de o interpretare literala a Apocalipsei 13:16-18 care nu prea exista in interpretarile ortodoxe. Sa mai zica cineva ca neoprotestantii cunosc Biblia. Tragic este ca si unii "ortodocsi" au luat-o pe urmele lor. Six (2004) imdb http://www.imdb.com/title/tt0344777/ In numarul viitor: cum cipofobia de romania urmeaza (decalat substantial in timp) pas cu pas absurdul celei de la americani.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.02.2013 at 02:08:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|