![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Întreaga noastră credință este o "veste bună" (Evanghelie). Mesajul creștin este optimist, pozitiv, dătător de lumină și de bucurie, de vreme ce "Dumnezeu este Lumină și niciun întuneric nu este întru El" (I In1, 5). În Întreaga Sfântă Scriptură se găsesc numeroase îndemnuri la bucurie. Cum spunea domnul Mihnea Dragomir (încerc să-i citez mesajul din memorie, fiindcă mi-a plăcut foarte mult): "E puțin probabil să te apuce depresia, bine știind că Iisus, glorios, a înviat"! "Bucurați-vă totdeauna întru Domnul și iarăși zic: bucurați-vă!" (Filipeni4, 4) "Bucurați-vă pururea. Rugați-vă neîncetat." (I Tes5, 16-17) Acestea sunt doar două dintre numeroasele texte revelate în care Dumnezeu și cei pe care El i-a inspirat ne încurajează să ne bucurăm, să gândim pozitiv (pentru a ne exprima într-un limbaj specific psihologiei moderne), pentru că El ne iubește! Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un copil mic sufera ingrozitor | Florin-Ionut | Umanitare | 46 | 06.05.2013 10:46:18 |
Depresie- anxietate | Fosta-depresiva | Generalitati | 2 | 27.02.2012 18:20:37 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
de ce sufera batranii ? | Mirela0110 | Generalitati | 12 | 11.02.2011 11:28:08 |
depresie | iulimari2004 | Generalitati | 7 | 27.05.2008 23:25:49 |
|