![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
muzica este o artă și face parte din educație, din cultură. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
muzica nu studiază vocational. se studiază mai mult istoria muzicii. în schimb religia este singura materie, alaturi de limba română și matematică, ce se studiază din clasă pregătitoare până în ultima clasă de liceu. limbile străine nu. |
|
||||
|
||||
![]()
ba statul, în urmă consultărilor cu societatea civilă.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar inutile nu sunt. decât dacă îți vezi viitorul la săpat de șanțuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
dacă nu înțelegi sensul cuvintelor, abține-te.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce vrei tu sa-ti impui religia ta umanista tuturor ? Ca numai umanistii zic ca ar trebui " sa ne " , sa muncim pentru societate ca sa fim siguri ca urmasii nostri vor avea alt gust pentru viermi. Ca au furat numai solidaritatea din crestinism, dar nu ofera nici un motiv pentru care ar trebui "sa ne ", nici un viitor logic. Ce rost are sa ne zbatem daca oricum murim si ne mananca viermii ? Dar aia e alta discutie, eu zic ca gresesti grav la capitolul religie in scoli, dar nu am nici o indoiala ca ateii o sa aiba succes in final.Asa ca lupta in continuare, ti-as dori sa ajungi sa traiesti intr-o lume atee ca sa vezi cata libertate ai.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu nu vreau să vă impun ceva. au furat solidaritatea? |
|
||||
|
||||
![]()
Da mă Dumitru, am văzut: tu vrei să impui neimpunerea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Suntem rezultatul intamplarii, nu exista nici un scop pentru care exista universul si pentru care viata a evoluat, ne tragem din maimute deci trebuie sa ne ajutam unul pe altul " ![]() Cam asta e filozofia ateist-umanista. |
|