![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Educatia religioasa e un drept al fiecaruia si nu trebuie sa fac cerere sa mi se asigure un drept. Poti sa renunti la el daca vrei si asta e. La noi nu prea merge smecheria ca stim cum lucreaza ateii. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu e o intrebare, e o smecherie pe care o faci. Nu exista nici un motiv pentru care cineva sa invete muzica si nu religie. Sau orice altceva. Doar ca pentru ca ai tu ceva personal cu religia crezi ca ceilalti oameni ar trebui sa gandeasca la fel ca tine sau eventual sa faca cerere.Fa tu cerere, ca tu ai o problema nu ei.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca e o arta ce ? Cine spune ce trebuie sa invete un copil ? Tu ? Remus Cernea ? Statul ?
Religia este redescoperirea legaturii dintre om si Creatorul lui. |
|
||||
|
||||
![]()
Asur, frate, Asur. Și Accept.
|
|||
|
|||
![]()
Formatia vocal instrumentala Asur.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nu rade, am intalnit un album de metal cu versuri de zici ca sunt scrise de ASUR.
|
||||
|
||||
![]()
desi iti inteleg ideea, si sunt pe jumatate de acord cu tine, si elevului ar trebuii sa ii se dea libertatea de alegere a muzicii, si pe ce drum ar trebui sa mearga, si ce gusturi muzicale sa ii impunem. ar trebuii lasata alegerea mai la maturitate, in cursul drumului vocational , cand poate sa decida singur.
in plus, uita-te ce se intampla cu artistii astia. Isi taie urechile, mananca vopsea, unii se omoara.
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 17.02.2013 at 20:18:39. |
|